WhatsApp

LUND | Kombiwar halogenowy 17l

barcode Kod: 67640
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Paczkomat 19,00 zł brutto
  • Kurier 22,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
Brak w magazynie
124,50 zł netto
153,14 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Kompaktowe urządzenie wielofunkcyjne, które piecze, grilluje, opieka, gotuje, gotuje na parze, odmraża i podgrzewa. Dzięki zastosowaniu halogenów piecze o kilka razy szybciej w porównaniu do tradycyjnego piekarnika.

OPIS:

  • Moc: 1400W
  • Od 3 do 5 razy szybsze pieczenie w porównaniu z tradycyjnymi piekarnikami
  • Pojemność: 12 l, z zamontowanym pierścieniem: 17 l (12l + 5l)
  • Beztłuszczowe gotowanie
  • Równomierne pieczenie (termoobieg)
  • Intuicyjna regulacja temperatury (65-250°C) i czasu pracy (0-60 min)
  • Misa z hartowanego szkła z funkcją autoczyszczenia
  • Niskie zużycie energii elektrycznej
  • Wygodny uchwyt do przenoszenia, który pełni również funkcję włącznika
  • Akcesoria:  dolny ruszt, górny ruszt, szczypce, pierścień ze stali nierdzewnej, stojak na pokrywę, stojak na chleb, patelnia z powłoką, aluminiowy parowar
  • Wymiary kombiwaru z pierścieniem: 40 x33 x 40cm (długość x szerokość x wysokość)

AKCESORIA:

  • Dolny i górny ruszt umożliwia ułożenie 2 warst jedzenia
  • Szczypce ułatwią wyciąganie gotowych, gorących potraw
  • Pierścień ze stali nierdzewnej umożliwia powiększenie litrażu piekarnika z 12 do 17 litrów
  • Stojak na pokrywę umożliwia bezpieczne odłożenie nagrzanej pokrywy
  • Stojak na chleb jest niezbędny do przygotowaniu chrupiących grzanek
  • Patelnia z nieprzywierającą powłoką sprawdzi się przy przygotowaniu smażonych potraw
  • Aluminiowy parowar umożliwi przygotowanie potraw na parze

PARAMETRY:

  • Częstotliwość [Hz]: 50
  • Napięcie [V]: 220-240
  • Moc [W]: 1400
  • Pojemność misy [l]: 12 + 5
Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×