WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Miesiarka Planetarna Do Ciasta 3kg/10l

Kod: 101916
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
3 478,05 zł netto
4 278,00 zł brutto
3 304,15 zł netto 4 064,10 zł brutto cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Dla profesjonalistów: niezwykle wydajna miesiarka planetarna produkuje do 3 kg ciasta w jednym cyklu roboczym. W misie do mieszania ciasta o pojemności 10 litrów i przy użyciu dołączonych akcesoriów można przygotować rozmaite rodzaje ciast, śmietanę, kremy itd.

- Ochrona silnika: Tak
- Materiał dzieży: Stal szlachetna
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Timer: Nie
- właściwości: -
- Regulacja prędkości: 3 stopnie
- W zestawie: 1 mieszadło płaskie, stal szlachetna ,1 hak do wyrabiania ciasta, stal szlachetna ,1 trzepaczka do ubijania piany, stal szlachetna, aluminium ,1 Kratka ochronna, stal szlachetna
- Wyłącznik bezpieczeństwa: Tak
- Moc przyłączeniowa: 0.45 kW
- Wyświetlacz cyfrowy: Nie
- ustawianie czasu: -
- Napięcie: 230 V V
- Interwały ustawienia czasu: - min.
- Ilość przygotowanego ciasta: 3 kg / 10 litrów
- Materiał: Żeliwo ,Stal ,Lakierowana
- Dzieża zdejmowana: Tak
- Częstotliwość: 50/60 Hz

Parametry:
Częstotliwość:
50/60Hz
Dzieża zdejmowana:
Tak
Głębokość.:
440.0
Ilość przygotowanego ciasta:
3 kg / 10 litrów
Interwały ustawienia czasu:
- min.
Materiał:
Żeliwo ,Stal ,Lakierowana
Materiał dzieży:
Stal szlachetna
Moc przyłączeniowa:
0.45 kW
Napięcie:
230 V V
Ochrona silnika:
Tak
Regulacja prędkości:
3 stopnie
Szerokość.:
380.0
Timer:
Nie
ustawianie czasu:
-
W zestawie:
1 mieszadło płaskie, stal szlachetna ,1 hak do wyrabiania ciasta, stal szlachetna ,1 trzepaczka do ubijania piany, stal szlachetna, aluminium ,1 Kratka ochronna, stal szlachetna
Ważna wskazówka:
-
Właściwości:
-
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Wyłącznik bezpieczeństwa:
Tak
Wysokość.:
615.0
Wyświetlacz cyfrowy:
Nie

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×