WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Mikser Miesiarka Planetarny Gastronomiczny 20L 230V Bartscher 101939

Kod: 101939
Dostępność: duża ilość
6341.94
6341.94
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Zoptymalizowane zarządzanie czasem: wyposażona w timer miesiarka planetarna może przygotować szereg ciast, kremów i śmietany niemal samodzielnie. Wydajne mieszadło produkuje nawet 7,5 kg ciasta w cyklu roboczym.

- Ochrona silnika: Tak
- Materiał dzieży: Stal szlachetna
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Timer: Tak
- właściwości: -
- Regulacja prędkości: 3 stopnie
- W zestawie: 1 mieszadło płaskie, stal szlachetna ,1 hak do wyrabiania ciasta, stal szlachetna ,1 trzepaczka do ubijania piany, stal szlachetna, aluminium ,1 Kratka ochronna, stal szlachetna
- Wyłącznik bezpieczeństwa: Tak
- Moc przyłączeniowa: 1.1 kW
- Wyświetlacz cyfrowy: Nie
- ustawianie czasu: Od 5 do 30 minut + tryb ciągły
- Napięcie: 230 V V
- Interwały ustawienia czasu: 1 minuta min.
- Ilość przygotowanego ciasta: 7,5 kg / 20 litrów
- Materiał: Odlew aluminium
- Dzieża zdejmowana: Tak
- Częstotliwość: 50/60 Hz

Parametry:
Napięcie:
230 V V
Interwały ustawienia czasu:
1 minuta min.
Materiał:
Odlew aluminium
Właściwości:
-
Moc przyłączeniowa:
1.1 kW
Ważna wskazówka:
-
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Ochrona silnika:
Tak
Wyświetlacz cyfrowy:
Nie
Ilość przygotowanego ciasta:
7,5 kg / 20 litrów
Dzieża zdejmowana:
Tak
Regulacja prędkości:
3 stopnie
W zestawie:
1 mieszadło płaskie, stal szlachetna ,1 hak do wyrabiania ciasta, stal szlachetna ,1 trzepaczka do ubijania piany, stal szlachetna, aluminium ,1 Kratka ochronna, stal szlachetna
Materiał dzieży:
Stal szlachetna
Timer:
Tak
Częstotliwość:
50/60Hz
ustawianie czasu:
Od 5 do 30 minut + tryb ciągły
Wyłącznik bezpieczeństwa:
Tak

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: