WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604

Mikser Ręczny 250 W Bartscher

Kod: 130115
Dostępność: duża ilość
1814.67
1814.67
1723.94 1723.94 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 7-14 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30

Mocny, solidny i poręczny blender ręczny do blendowania i miksowania ciepłych oraz zimnych potraw. Idealne urządzenie do piekarni i cukierni do przygotowania czekolady, sosów i kremów.

- Częstotliwość: 50-60 Hz
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Wersja noża: 2 ostrza ,Ø 46 mm
- W zestawie: -
- Materiał rozdrabniacza: CNS 18/10
- Długość przewodu: 1.8 m
- Długość rozdrabniacza: 235 mm
- Kolor: Pomarańczowy
- Sterowanie: Elektronicznie ,Przycisk
- Właściwości: Ergonomiczny uchwyt
- Prędkość obrotowa miksera maks.: 15000 obr. / min.
- Przystosowane do: Miksowanie ,Przygotowywanie purée ,Rozdrabnianie
- Napięcie: 230 V
- Obróbka maks.: Ok. 20 litrów
- Regulacja prędkości: 1 stopień
- Materiał: CNS 18/10 ,Tworzywo sztuczne
- Rozdrabniacz zdejmowany: Tak
- Moc przyłączeniowa: 0.25 kW

Parametry:
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
75.0
Wysokość.:
520.0
Głębokość.:
75.0
Materiał:
CNS 18/10 ,Tworzywo sztuczne
Wersja noża:
2 ostrza ,Ø 46 mm
Materiał rozdrabniacza:
CNS 18/10
Długość przewodu:
1.8 m
Właściwości:
Ergonomiczny uchwyt
Długość rozdrabniacza:
235 mm
Prędkość obrotowa miksera maks.:
15000 obr. / min.
Obróbka maks.:
Ok. 20 litrów
Rozdrabniacz zdejmowany:
Tak
Sterowanie:
Elektronicznie ,Przycisk
Moc przyłączeniowa:
0.25 kW
Ważna wskazówka:
-
Przystosowane do:
Miksowanie ,Przygotowywanie purée ,Rozdrabnianie
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Regulacja prędkości:
1 stopień
W zestawie:
-
Kolor.:
pomarańczowy
Częstotliwość:
50-60 Hz

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: