WhatsApp

Naboje do bitej śmietany N2O 30 sztuk | Kayser K2229_5

Kod: K2229_5
Dostępność: duża ilość
50.24
50.24
Filtr:
Naboje
Kolor/Wzór
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Naboje do bitej śmietany 30 sztuk Kayser K2229_5:

  • Jeden nabój może spienić około 0,5l płynnej śmietanki lub podobnego produktu
  • Naboje są sprawdzane pod kątem wypełnienia odpowiednią zawartością gazu
  • Każdy nabój zawiera 7,5g N2O
  • Posiadają atest
  • Odpowiednie do większości syfonów do bitej śmietany dostępnych na rynku

Dbamy o Twoje zdrowie

Kupując w Gastroprofit naboje Kayser N2O, masz pewność, że produkt pochodzi z oficjalnej dystrybucji, a produkt spełnia najwyższe standardy i posiada atest dopuszczający go to kontaktu z żywnością. Naboje N2O Kayser 30 sztuk są wypełnione tzw. gazem rozweselającym, którego działanie jest krótkotrwałe. Naboje używane zgodnie z przeznaczeniem są całkowicie bezpieczne. Gaz zawarty w nabojach N2O konserwuje żywność, dzięki czemu możesz przechowywać bitą śmietanę w syfonie w lodówce nawet kilka dni.

Parametry naboi

  • Wysokość: 65 mm (±0,5mm)
  • Średnica: 18 mm (±0,2mm)
  • Średnica szyjki: 8,7 mm (±0,2mm)
  • Waga naboju: ~28 g
  • Zawartość gazu: 7.5 g (±0,25 g)

Kayser naboje do bitej śmietany - historia marki:

Początki firmy Kayser sięgają roku 1952, w którym Herbert Kaiser założył w w Wiedniu firmę produkującą nowoczesne urządzenia gospodarstwa domowego. Od samego początku, firma kładła nacisk na innowacyjność i jakość swoich produktów, które z czasem zaczęły ewoluować w kierunku sektora gastronomicznego. Są to wartości, które nadal są kluczowe dla Kayser Berndorf GmbH.

Parametry:
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Katalog:
Kayser

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: