WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Nadziewarka Szpryca Kiełbasiarka Hydrauliczna 15L 300kg/h 230V

Kod: SF-150
Dostępność: mała ilość
8966.55
8966.55
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 35

Nadziewarka Szpryca Kiełbasiarka Hydrauliczna 15L 300kg/h 230V

Nadziewarka do mięsa to urządzenie  do produkcji wędlin i kiełbas przy pomocy, którego szybko i sprawnie można napełnić osłonki farszem. Nadziewarka wykonana jest ze stali nierdzewnej, odpornej na uszkodzenia mechaniczne,  posiada biologiczną obojętność. Wyposażona jest w siłownik hydrauliczny do transportowania masy oraz bieg wsteczny, który zapobiega przepełnieniu się urządzenia. Dzięki płynnej regulacji prędkości możemy napełniać osłonki farszem według własnych potrzeb. Niezawodna prosta konstrukcja urządzenia gwarantuje wygodę użytkownika. 

Zalety hydraulicznej nadziewarki do kiełbas:

  • Solidna konstrukcja ze stali nierdzewne.
  • Płynna regulacja prędkości.
  • Bieg wsteczny zapobiega przepełnieniu urządzenia.
  • Kółka z hamulcem ułatwiają transport urządzenia.
  • Okrągły wewnętrznie szlifowany cylinder.

Kiełbasiarka świetnie nadaje się do wyrobu produktów regionalnych, aromatycznych, wędzonych kiełbas i szynek. Doskonałej jakości urządzenie sprawdzi się w gastronomii, zakładach przetwórstwa mięsnego, firmach cateringowych, gospodarstwach agroturystycznych. W zestawie:

  • 3 lejki o średnicy 1,5cm/ 1,8 cm/ 2,4 cm
  • 2 zapasowe sylikonowe uszczelki do cylindra.

Urządzenie wykonane zgodnie z normami Unii Europejskiej. 

Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Grubość w centymetrach:
44
Moc w kilowatach:
0,75
Napięcie V:
230
Pojemność w litrach:
15
Waga w kilogramach:
120
Wysokość w centymetrach:
124
Kolor.:
Inox
Wydajność w kilogramach na godzinę:
300

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Mega-M
Strefowa 15
39-442 Chmielów
Poland

798 532 532
kontakt@megamarket.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: