WhatsApp
Kup taniej produkty HENDI i POLGAST z kodem rabatowym IDZIEJESIEN.
Tylko przez  Timer

Nóż Kuchenny Seria Ópera Arcos Czarny 260 Hendi 224900

Kod: 224900
Dostępność: średnia ilość
155.58
155.58
152.47 152.47 cena z kodem: IDZIEJESIEN
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
9.99
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 9.99
  • Kurier 12.99
  • Poczta Polska, Żabka 14.99
  • Paczkomat 15.99
  • Kurier pobranie 17.99
  • Kurier Express 19.99
Parametry:
Długość (mm):
260
Długość ostrza (mm):
140
Długość uchwytu (mm):
115
Grubość (mm):
1.5
Ilość w opakowaniu (2):
1
Kolor.:
Black
Nowość:
en;pl;ro;ru;uk
ProductBullet4:
High blade hardness, increased corrosion resistance
ProductMaterials:
POM (Polyoxymethylene);Stainless steel;18/0 Stainless steel
ProductSerie:
ÓPERA
ProductSummary:
The Arcos Kitchen knife, ÓPERA series is made of innovative, patented stainless steel, characterised by high hardness and corrosion resistance. It also ensures high comfort of use and increased cutting precision - its handle is perfectly balanced, and the surface at the cutting edge is smoothed. It will perform well in a wide range of kitchen tasks, from cutting vegetables to chopping meat.
ProductViewProductGroupDescription:
ÓPERA is a series of sturdy, classic, and versatile knives for various purposes. Made in Spain. Slightly smoothed surface at the cutting edge "silk edge" - cutting is even more precise than with standard knives. Blades made of innovative, martensitic NITRUM® stainless steel with increased hardness and corrosion resistance. Blades with rounded back, forged from a single piece of steel. Perfectly balanced handles made of POM - directly connected to the tang with rivets made of AISI 430 stainless steel. Hardne
Szerokość (mm):
29
Typ opakowania:
Blister

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: