Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

WhatsApp
  • Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny. poj. 6 pizz, 550 6C, PizzaGroup

Kod: 7020099

Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny. poj. 6 pizz, 550 6C, PizzaGroup

Brak w magazynie
83813.43
83813.43
Przewidywana wysyłka towar dostępny po potwierdzeniu - proszę o kontakt
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
Kurier Express 35
Dostępność Brak
Zadzwoń 123 07 06 04

 

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 1180x1725x1825 mm

Wymiary komory: 700x1050x200 mm

Moc: 16,4 kW

Zasilanie: 400V

Pojemność: 6x pizza ø340 mm

Waga: 330 kg

Parametry i wyposażenie standardowe:

5" dotykowy panel sterowania

Garownik/Komora wzrostu

Komora w pełni z płyt szamotowych

Max. temperatura: 515oC

Zdejmowane drzwi termoizolacyjne

 

550 by Pizza Group została przetestowana przez pizzerman'ów ze świetnym

doświadczeniem bezpośrednio w laboratoriach Pizzy Group,  piekąc dobrze znaną

Pizza Napoletana w 90 sekund. Jego wewnętrzne konstrukcyjnie jest całkowicie pokryta kamieniami szamotowymi, z dodatkowymi typowymi włoskimi kamieniami na dole komory. Ta technologia ,która w połączeniu z systemem Activestone, gwarantuje

wyjątkowy poziom ciepła.

Każdy kucharz pizzy pragnie dla swojego laboratorium tego, co najlepsze. Pizza Group badała i projektowała idealne narzędzie do realizacji słynnej pizzy, znanej nawet z UNESCO, jako kulturowe dziedzictwo. Połączona powierzchnia do pieczenia o grubości 50 mm, zwiększona izolacja dla większej oszczędności energii, oświetlenie wewnętrzne 12V, wysokość komory 200 mm, SZP Smart Zone Power -właściwa moc we właściwym czasie i we właściwym miejscu, dla znaczącej oszczędności energii - 20% (w porównaniu do pieca z tradycyjnym zarządzaniem energią),

Przydatny blat z naturalnego spiekanego kamienia spożywczego, zdejmowane drzwi komory ze specjalnym uchwytem.

Imię i nazwisko
E-mail
ZAPYTAJ O PRODUKT