• Piec konwekcyjno-parowy 11x GN 1/1 elektroniczny + podstawa | HENDI

Numer katalogowy: 225585_224472
Moc 16000
Napięcie 400 V
Temperatura +50 do +270
Wymiary zewnętrzne 935x930x(H)1175
21895.24
kpl. Do schowka
Wysyłka 48h
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Kurier express 29.99
Dostępność W sprzedaży

Zamów telefonicznie: 12 307 11 81

Masz pytanie?
  • Idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach - do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
  • Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator
  • Procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100%
  • Możliwość programowania (99 programów - po 4 kroki każdy)
  • Sonda w zestawie   
  • Gotowanie w trybie DELTA–T (działa tylko z sondą)
  • Automatyczny system myjący – kod 224656 - należy zamawiać oddzielnie (opcja)
  • Czytelny i łatwy w obsłudze panel
  • Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
  • Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali AISI 304 nierdzewnej
  • Komora z oświetleniem halogenowym
  • Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę
  • Demontowane prowadnice w komorze
  • Podłączenie wody: 3/4” 
  • Wyjście do kanalizacji: Ø 30 mm 
  • Pojemność komory 11x GN 1/1
  • Odległość między prowadnicami 68 mm
  • Ilość wentylatorów z rewersem 3
  • Termostat +50°C do +270°C
  • Waga 129 kg
  • Podstawa w komplecie

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.