• Piec konwekcyjny 12x GN 1/1 HENDI NANO + schładzarka 3x GN 1/1 | HENDI

Numer katalogowy: 223246_232163
Pojemność komory 12x GN 1/1
Wymiary zewnętrzne 920x834x(H)1195 mm
Odległość między prowadnicami 67mm
Ilość wentylatorów z autorewersem 3
Termostat do +285°C
Timer 0 do 120 min
moc/napięcie 16,1 kW/400 V
Brak w magazynie
19999.05
Wpisz swój e-mail
Wysyłka 2-21 dni
Dostawa od 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Odbiór osobisty przedpłata 0
Dostępność Brak
Masz pytanie?
Kuchnia jest miejscem przychylnym rozwojowi wszelkich grzybów i bakterii. Jest tu wilgotno i ciepło, co powoduje bardzo szybki ich rozwój i namnażanie. Aby temu zapobiec, zarówno uchwyty drzwi pieców, jak i pokrętła na panelu sterowania, pokryte zostały specjalną warstwą zawierającą jony srebra. Dzięki temu piece NANO są bezpieczniejsze zarówno dla osób pracujących w kuchni jak i końcowych konsumentów. Piece NANO to innowacyjne piece z antybakteryjnymi uchwytami oraz pokrętłami, które pozwalają zadbać o bezpieczeństwo sanitarno-epidemiologiczne w kuchni.

CECHY PIECA:

  • Idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
  • Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary
  • Konwekcja (termoobieg) czyli wymuszony obieg gorącego powietrza, w celu zapewnienia równomiernej temperatury w całej komorze gotowania
  • Wentylator zaciąga powietrze z komory a następnie przepuszcza przez grzałki nagrzewając je
  • Nagrzane powietrze powraca z obu stron na potrawy znajdujące się w pojemnikach GN, umieszczonych na prowadnicach
  • Wydajne silniki wentylatorów o mocy 250 W każdy, z autorewersem i o dwóch prędkościach 1400/2800 obr./min
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na grzałki
  • 10 stopniowa elektroniczna regulacja zaparowania
  • Elektrycznie regulowany zawór odpowietrzający, dla zapewnienia optymalnego przepływu powietrza w komorze gotowania
  • Mechaniczny Timer: 0-120 min
  • Lampki kontrolne termostatu i funkcji zaparowania
  • Wentylator o zmiennym kierunku obrotów
  • Halogenowe oświetlenie komory
  • Drzwi z podwójnym przeszkleniem, chłodzeniem grawitacyjnym i mechanizmem otwierania wewnętrznej szyby w celu łatwego umycia
  • Łatwo demontowalne prowadnice na GN-y
  • Uszczelka drzwi montowana w obudowie pieca, łatwa w demontażu w celu czyszczenia lub wymiany
  • Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
  • Odpływ w dnie komory pieca
  • Przyłącze wody: ¾”, max 30°C, 150-200 kPa (2 bar), wyłącznie uzdatniona, zmiękczona

PARAMETRY PIECA:

  • Pojemność komory 12x GN 1/1
  • Odległość między prowadnicami 67 mm
  • Wymiary zewnętrzne 920x834x(H)1195 mm
  • Ilość wentylatorów z autorewersem  3
  • Termostat do +285°C
  • Timer 0 do 120 min
  • Moc/napięcie 16,1 kW/400 V
  • Waga 149 kg
  • Kod 223246

SCHŁADZARKA SZOKOWA:

  • Pojemność komory: 3 x GN 1/1 lub 3 blachy 600x400 mm
  • Wymiary wew. komory: 610x410x(H)280 mm
  • 3 pary prowadnic z odstępem co 70 mm
  • Wydajność przy schładzaniu do +3°C: 14 kg
  • Wydajność przy zamrażaniu do -18°C: 11 kg
  • Atest do gastronomii Tak
  • Moc: 1150 W
  • Napięcie: 230 V
  • Wymiary (mm): 750x740x(H)720/750

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.

Imię i nazwisko
E-mail
Zaproponuj swoją cenę