WhatsApp
Infolinia 123070604
Zamówienia złożone i opłacone w 2024 roku będą zafakturowane z datą grudniową.

Podgrzewacz Do Talerzy 30-40 Sztuk Max 32 cm Bartscher 103069

Kod: 103069
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
2666.12
2666.12
2532.81 2532.81 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Urządzenie nablatowe do postawienia na stole roboczym lub bezpośrednio na bufecie.

- Moc przyłączeniowa: 0.6 kW
- Zakres temperatury do: 80 °C
- Sterowanie: Elektronicznie ,Pokrętło
- Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi: Nie
- Wysokość wewnętrzna dół: 215 mm
- Częstotliwość: 50 Hz
- Średnica wewnętrzna: 330 mm
- Termostat: Tak
- Rodzaj drzwi: Drzwi obrotowe
- Regulowana wysokość półek: Nie
- Napięcie: 230 V
- Pojemność talerzy: 30 - 40
- Zakres temperatury od: 30 °C
- Średnica talerza maks.: 320 mm
- Wysokość wewnętrzna góra: 225 mm
- Regulacja temperatury: Termostatycznie
- Wersja półki: Na całej powierzchni
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Materiał: Stal szlachetna
- Zawias drzwi: Biegnące do wewnątrz
- Lampka kontrolna: Wł./wył.

Parametry:
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
465.0
Wysokość.:
565.0
Głębokość.:
465.0
Materiał:
Stal szlachetna
Lampka kontrolna:
Wł./wył.
Sterowanie:
Elektronicznie ,Pokrętło
Moc przyłączeniowa:
0.6 kW
Ważna wskazówka:
-
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Zakres temperatury od:
30 °C
Zakres temperatury do:
80 °C
Regulacja temperatury:
Termostatycznie
Pojemność talerzy:
30 - 40
Wersja półki:
Na całej powierzchni
Średnica talerza maks.:
320 mm
Rodzaj drzwi:
Drzwi obrotowe
Regulowana wysokość półek:
Nie
Wysokość wewnętrzna dół:
215 mm
Średnica wewnętrzna:
330 mm
Wysokość wewnętrzna góra:
225 mm
Zawias drzwi:
Biegnące do wewnątrz
Termostat:
Tak
Częstotliwość:
50Hz
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
nie

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: