WhatsApp

Profesjonalna Zmywarka Gastronomiczna Bartscher 111680

Kod: 111680
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
16631.65
16631.65
15800.07 15800.07 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 4 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Profesjonalna Zmywarka Gastronomiczna Bartscher 111680

4 programy zmywania, zdejmowane dysze płuczące, wersja dwuścienna, gęste sito ze stali szlachetnej oraz łagodny rozruch dzięki pompie z miękkim startem - funkcje, którymi może poszczycić się zmywarka przystosowana do zabudowy podblatowej.

- Właściwości: Gęste sito ze stali szlachetnej ,Pompa myjąca o łagodnym rozruchu ,Zdejmowane dysze płuczące
- Wysokość talerzy maks.: 340 mm
- Grzałka bojlera: 4.5 kW
- Ciśnienie wody: 2 - 4 bary
- Grzałka zbiornika: 2.7 kW
- Dopływ wody: G 3/4" M
- Wydajność na godzinę maks.: 60 koszy
- Pompa dozująca środek myjący: Tak
- ilość programów zmywania: : 4
- Pompa wypompowująca: Tak
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Pompa wspomagająca płukanie: Tak
- Wymiary kosza: 500 x 500 mm
- Zmiękczacz wody: Tak
- Cykl pracy: 60 / 90 / 120 / 180 sekund
- Zużycie wody przy 2 barach: 2,3 litra / cykl płukania
- Pojemność zbiornika: 16.5 l
- Podblatowa: Tak
- Materiał: CNS 18/10
- Temperatura wody na dopływie: 55 °C
- Drzwi dwuścienne: Tak
- Częstotliwość: 50 Hz
- Ochrona przed suchym cyklem: Tak
- Wyłącznik bezpieczeństwa otwarcia drzwi: Tak
- W zestawie: 1 kosz uniwersalny ,1 kosz na talerze ,1 kubek na sztućce ,1 wąż dopływowy ,1 wąż odpływowy ,1 lejek do napełniania solą
- Wyświetlacz: Temperatura bojlera ,Kod programu
- Termostat bezpieczeństwa: Tak
- Odpływ wody: Ø 24 mm
- Wysokość szklanek maks.: 325 mm
- Przyłącze urządzenia: 3 NAC
- Samoczyszczenie: Tak
- Napięcie: 400 V
- Lampka kontrolna: -
- Dodatkowe płukanie na zimno: Nie
- Podwójne ściany: Tak
- Moc przyłączeniowa: 5.15 kW
- Ważna wskazówka: Zalecamy przyłącze ciepłej wody

Parametry:
Napięcie:
400 V
Wysokość talerzy maks.:
340 mm
Szerokość.:
600.0
Grzałka bojlera:
4.5 kW
Wysokość.:
850.0
Grzałka zbiornika:
2.7 kW
Dopływ wody:
G 3/4" M
Wydajność na godzinę maks.:
60 koszy
Pompa dozująca środek myjący:
Tak
ilość programów zmywania::
4
Głębokość.:
640.0
Pompa wypompowująca:
Tak
Pompa wspomagająca płukanie:
Tak
Wymiary kosza:
500 x 500 mm
Zmiękczacz wody:
Tak
Cykl pracy:
60 / 90 / 120 / 180 sekund
Zużycie wody przy 2 barach:
2,3 litra / cykl płukania
Podblatowa:
Tak
Temperatura wody na dopływie:
55 °C
Drzwi dwuścienne:
Tak
Ochrona przed suchym cyklem:
Tak
Wyłącznik bezpieczeństwa otwarcia drzwi:
Tak
Wysokość szklanek maks.:
325 mm
Samoczyszczenie:
Tak
Dodatkowe płukanie na zimno:
Nie
Materiał:
CNS 18/10
Właściwości:
Gęste sito ze stali szlachetnej ,Pompa myjąca o łagodnym rozruchu ,Zdejmowane dysze płuczące
Lampka kontrolna:
-
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Moc przyłączeniowa:
5.15 kW
Ważna wskazówka:
Zalecamy przyłącze ciepłej wody
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Termostat bezpieczeństwa:
Tak
W zestawie:
1 kosz uniwersalny ,1 kosz na talerze ,1 kubek na sztućce ,1 wąż dopływowy ,1 wąż odpływowy ,1 lejek do napełniania solą
Wyświetlacz:
Temperatura bojlera ,Kod programu
Pojemność zbiornika:
16.5 l
Podwójne ściany:
Tak
Częstotliwość:
50Hz
Ciśnienie wody:
2 - 4 bary
Odpływ wody:
Ø 24 mm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: