WhatsApp

Profesjonalny Nóż Santoku Ze Szlifem Kulowym Seria Ópera Arcos Czarny (L)262 mm Hendi 226900

Kod: 226900
Dostępność: mała ilość
155.00
155.00
147.25 147.25 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35
Nóż w stylu japońskim, idealny do przygotowywania sushi - jest to japoński ekwiwalent noża szefa kuchni.
Szlif kulowy zapobiega przywieraniu krojonego produktu do ostrza.
Parametry:
Typ opakowania:
Blister
Ilość w opakowaniu (2):
1
Nowość:
United Kingdom;Poland;Romania;Russia;Ukraine
Długość ostrza (mm):
140
Długość (mm):
262
ProductSerie:
ÓPERA
Długość uchwytu (mm):
122
Grubość (mm):
2
Szerokość (mm):
34
Kolor.:
Black
ProductMaterials:
POM (Polyoxymethylene);Stainless steel;18/0 Stainless steel
ProductViewProductGroupDescription:
ÓPERA is a series of sturdy, classic, and versatile knives for various purposes. Made in Spain. Slightly smoothed surface at the cutting edge "silk edge" - cutting is even more precise than with standard knives. Blades made of innovative, martensitic NITRUM® stainless steel with increased hardness and corrosion resistance. Blades with rounded back, forged from a single piece of steel. Perfectly balanced handles made of POM - directly connected to the tang with rivets made of AISI 430 stainless steel. Hardne
ProductSummary:
The Arcos Santoku knife with Granton edge, ÓPERA series is a Japanese-style knife, perfect for preparing sushi, as it excels in precisely slicing fish, vegetables, and meats. It's made of innovative, patented stainless steel characterised by high hardness and corrosion resistance. The knife ensures comfort of use and high cutting precision - its handle is perfectly balanced, and the surface at the cutting edge is smoothed. (2)

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: