WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN.
Infolinia 123070604

Profesjonalny Taboret Indukcyjny Gastronomiczny 5kW 400V Bartscher 105817

Kod: 105817
Dostępność: duża ilość
6183.71
6183.71
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Przenośna kuchenka taboretowa to idealny sprzęt do gotowania wewnątrz jak i na zewnątrz. Dzięki maksymalnej mocy 5 kW przygotujesz praktycznie każdą potrawę bez ograniczeń. Indukcyjne pole grzewcze umożliwia szybką i efektywną pracę, jednocześnie emitując niewielkie ciepło do otoczenia.

- Tryb pracy: Elektryczna (indukcja)
- Ochrona przed przegrzaniem: Tak
- Właściwości: 2 wentylatory
- Regulacja w zakresie od: Moc
- Napięcie: 400 V
- Lampka kontrolna: gotowość do pracy ,urządzenie pracuje
- Materiał powierzchni grzewczej: Szkło
- Wymiary powierzchni szklanej: Ø 435 mm
- Sterowanie: Pokrętło
- Moc przyłączeniowa: 5 kW
- Moc pola/pól grzewczych maks.: 5000 W
- Nośność maks.: 60 kg
- Wyświetlacz cyfrowy: Tak
- Ilość pól grzewczych: 1
- Detekcja garnka: Tak
- Częstotliwość: 50/60 Hz
- Ilość stopni mocy: 9
- Materiał: Stal szlachetna
- Średnica pola grzewczego: 300 mm
- Przyłącze urządzenia: 3 NAC

Parametry:
Napięcie:
400 V
Detekcja garnka:
Tak
Regulacja w zakresie od:
Moc
Nośność maks.:
60 kg
Materiał:
Stal szlachetna
Tryb pracy:
Elektryczna (indukcja)
Właściwości:
2 wentylatory
Lampka kontrolna:
gotowość do pracy ,urządzenie pracuje
Średnica pola grzewczego:
300 mm
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Sterowanie:
Pokrętło
Moc przyłączeniowa:
5 kW
Ważna wskazówka:
-
Moc pola/pól grzewczych maks.:
5000 W
Materiał powierzchni grzewczej:
Szkło
Wyświetlacz cyfrowy:
Tak
Ochrona przed przegrzaniem:
Tak
Ilość stopni mocy:
9
Przewidywany termin wysyłki z magazynu Salzkotten około tygodnia:
07 / 2024
Częstotliwość:
50/60Hz
Ilość pól grzewczych:
1
Wymiary powierzchni szklanej:
Ø 435 mm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: