WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Ręczna Maszynka Do Krojenia Ziemniaków Seria Sammic Cf-5 Hendi 1020061

Kod: 1020061
Dostępność: średnia ilość
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 9,99 zł brutto
  • Paczkomat 9,99 zł brutto
  • Poczta Polska, Żabka 9,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 29,99 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
1 299,17 zł netto
1 597,98 zł brutto
1 273,19 zł netto 1 566,02 zł brutto cena z kodem: HENDI_WIOSNA
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Ręczna maszynka do krojenia ziemniaków seria Sammic CF-5 Hendi 1020061

  • Urządzenie do krojenia w słupki i frytki ziemniaków oraz innych twardych warzyw i owoców o miąższu zwartym
  • Idealne rozwiązanie dla małych lokali gastronomicznych i restauracji gdzie typowa szatkownica elektryczna z zestawem do krojenie w słupki/frytki jest nieopłacalna ze względów ekonomicznych
  • Cięcie gładkie i jednorodne, bez odrzutów i bez wysiłku
  • W zestawie prasa z nożami pozwalająca na osiągniecie wymiary frytek 10x10 mm
  • Wydłużona rączka zapewniająca optymalne rezultaty przy minimalnym wysiłku
  • Bardzo elastyczne sprężyny pomagające unieść bez trudu ramię robocze
  • Wygodne użycie: sprężyny umieszczone z tyłu, pozostawiają prasę z nożami zupełnie wolne
  • Korpus wykonany z aluminium: lekki i mocni
  • Uchwyty, nakrętki i śruby ze stali nierdzewnej
  • Podstawa wyposażona w przyssawki zapewniające stabilność na powierzchni roboczej
  • Łatwe czyszczenie
  • Zestaw pras z nożami różnych rozmiarów i miski do przechowywania pociętych ziemniaków dostępne jako opcjonalne akcesoria
  • Możliwość wymiany zestawów pras z kratkami tnącymi na wymiarach 8x8 oraz 12x12 mm (opcjonalne)
Parametry:
Cecha:
280x512x(H)735 (przy uniesionej dźwigni)
Długość (mm):
512
Ilość w opakow.::
1
ProductMaterials:
Stainless steel;PP (Polypropylene)
ProductSummary:
CF-5 manual potato slicer by Sammic is a product for slicing potatoes and other hard vegetables and fruits into bars. CF-5 fries slicer is perfect for small catering establishments and restaurants.
Szerokość (mm):
280
Wysokość (mm):
735

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×