WhatsApp
Kup taniej produkty HENDI i POLGAST z kodem rabatowym IDZIEJESIEN.
Tylko przez  Timer
Brak w magazynie

STALGAST | Piec do pizzy 1-poziomowy 4x pizza 32 cm z podstawą

Kod: 781014_781004
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
3522.86
3522.86
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 4.99
  • Kurier Express 19.99

Piec do pizzy to serce każdej pizzerii. Prezentowany model to wysokiej jakości, solidny i w pełni profesjonalny piec produkowany przez polską firmę Stalgast. Dopracowana konstrukcja sprawia, że urządzenie cechuje się doskonałymi parametrami oraz bezawaryjną pracą. Komora pieczenia posiada płyty szamotowe dopuszczone do kontaktu z żywnością, a także oświetlenie, dzięki któremu obsługa staje się o wiele bardziej wygodna. Mocne grzałki zapewniają równomierny wypiek pizzy w krótkim czasie. Grzałki górne i dolne komory posiadają niezależne sterowanie, umożliwiające ustawienia parametrów wypieku zgodnie z preferencjami.

CECHY:

  • pojemność max. 4 pizze 32 cm
  • obudowa wykonana ze stali ocynkowanej
  • płyty szamotowe o grubości 20 mm
  • zakres pracy do 450 °C
  • kominek odprowadzający parę
  • oświetlenie komory
  • panel sterowania: możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną
  • wyprodukowano w Polsce, STALGAST RADOM
  • panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej
  • dedykowana podstawa pod piec w komplecie

Dokumenty do pobrania:

Parametry:
Głębokość - D:
761mm
Karta gwarancyjna:
tak
Katalog:
Stalgast
Moc elektryczna:
4.45kW
Napięcie - U:
400V
Szerokość - W:
975mm
Waga - M:
100kg
Wewnętrzna głębokość - Dw:
678mm
Wewnętrzna szerokość - Ww:
658mm
Wewnętrzna wysokość - Hw:
145mm
Wysokość - H.:
415mm
Zasilanie.:
prąd

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: