WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00

Syfon Do Bitej Śmietany Ze Stali Nierdzewnej 0,5l + 200 Naboi N2O Hendi

Kod: 588017_200
Dostępność: duża ilość
530.00
530.00
503.5 503.5 cena z kodem: HEN5
Filtr:
Zestaw syfon + naboje
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 10
  • Paczkomat 10
  • Poczta Polska, Żabka 10
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Syfon do bitej śmietany nierdzewny 0,5L + 200 naboi N2O Hendi

  • Syfon do bitej śmietany Hendi Profi Line 0,5l to proste i uniwersalne urządzenie, pozwalające na przygotowanie pysznej bitej śmietany, kremów, musów lub sosów zarówno w warunkach profesjonalnych jak i domowych
  • Dzięki zastosowaniu syfonu wyposażonego w różne końcówki, możliwe jest dekorowanie deserów i innych potraw w najbardziej finezyjny sposób
  • Urządzenie jest bezpieczne i bardzo proste w obsłudze
  • Syfon do bitej śmietany Hendi Profi Line jest w całości wykonany ze stali nierdzewnej
  • W komplecie znajdują się 3 stalowe końcówki oraz szczoteczka do czyszczenia
  • Dzięki wytrzymałej konstrukcji, urządzenie nadaje się zarówno do zimnych deserów jak i gorących kremów czy sosów
  • Zapewnia bezproblemową pracę w temperaturze do nawet 70 stopni C
  • Do syfonu ze stali nierdzewnej Hendi Profi Line 0,5l należy stosować uniwersalne i tanie naboje napełnione gazem N2O, czyli popularnym podtlenkiem azotu. Jest to całkowicie bezpieczny gaz o krótkotrwałym działaniu
  • Jeden nabój wystarcza do przygotowania około 0,5l bitej śmietany
  • Urządzenie posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością i może być stosowane w profesjonalnej gastronomii oraz do użytku domowego

SPOSÓB UŻYCIA:

  • Odkręć głowicę od butli, następnie wlej do 0,5l schłodzonej śmietany kremówki, posłódź cukrem pudrem, zakręć głowicę na butli i wymieszaj zawartość kilkoma energicznymi ruchami
  • Wbij nabój z gazem N2O, wstrząśnij syfonem 3-4 razy
  • Dozuj za pomocą wybranej końcówki dekoracyjnej

NAJWAŻNIEJSZE PARAMETRY:

  • Materiał wykonania: stal nierdzewna
  • Pojemność: 0,5l
  • Wymiary (mm): śr. 85x235 (h)
  • W komplecie 3 stalowe końcówki i szczoteczka do czyszczenia
  • Można myć w zmywarce

 

Parametry:
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Materiał.:
Stal nierdzewna
Katalog:
Hendi
Pojemność - V:
0,5l

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: