WhatsApp
Brak w magazynie

Syfon do bitej śmietany 0.5L INOX + 50 naboi | Kayser 4051

Kod: 4051_1151
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
321.60
321.60
Filtr:
Zestaw syfon + naboje
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Początki firmy Kayser sięgają roku 1952, w którym Herbert Kaiser założył w w Wiedniu firmę produkującą nowoczesne urządzenia gospodarstwa domowego. Od samego początku, firma kładła nacisk na innowacyjność i jakość swoich produktów, które z czasem zaczęły ewoluować w kierunku sektora gastronomicznego. Są to wartości, które nadal są kluczowe dla Kayser Berndorf GmbH.

SYFON WHIPCREAMER INOX PREMIUM 0,5L:

Syfony z linii INOX Premium to profesjonalny sprzęt przeznaczony do użytku w gastronomii, który można stosować zarówno do dań na ciepło jak i na zimno. Z powodzeniem sprawdzi się również podczas przygotowywania zup, musów, słodkich i pikantnych, podawanych na ciepło lub na zimno. Nowoczesny syfon został przetestowany i uzyskał certyfikaty zgodnie z europejskimi przepisami dotyczącymi materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz atest NSF. Głowica, tłok, butla są wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Zapewnia to bezawaryjność i wszechstronność w użytkowaniu.

DANE TECHNICZNE:

  • Pojemność: 0,5l
  • Zakres temperatury roboczej: +1 do +70 st. C
  • Maksymalne ciśnienie: 20 bar
  • Wymiary (mm): 100x90x330 (h)
  • Waga: 0,9 kg
  • Materiał wykonania korpusu: stal nierdzewna
  • Materiał wykonania głowicy: stal nierdzewna
  • Można myć w zmywarce
  • Naboje w zestawie: 50 sztuk N2O
Parametry:
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Katalog:
Kayser
Pojemność - V:
0,5l

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: