WhatsApp

System Regałowy Kit 1 Szer. 960 Bartscher

Kod: 603151
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
2109.36
2109.36
2003.89 2003.89 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 3 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
- Skład zestawu montażowego: 2 stojaki regałowe ,12 półek wkładanych
- Regulowana wysokość półek: Tak
- Rodzaj montażu: System wtykowy
- Nośność całkowita, maks.: 600 kg
- Norma gastronomiczna: 1/1 GN ,1/2 GN ,1/3 GN ,2/3 GN
- W zestawie: Materiał montażowy
- Właściwości: Możliwość praktycznego podwójnego wykorzystania dzięki zastosowaniu pojemników GN w miejsce półek regałowych
- Nośność na półkę, maks.: 165 kg
- Stan przy dostawie: Zestaw montażowy (łatwy montaż)
- Materiał: Aluminium ,Kopolimer
- Dostosowane do GN: Tak
- Ilość półek regałowych: 4
- Rodzaj regału: Regał stojący
- Zakres zastosowania: Pomieszczenia narażone na wilgoć ,Duże kuchnie ,Pomieszczenia chłodnicze ,Chłodnie ,Magazyny produktów sterylnych ,Chłodnie zamrażarki
- Szerokość półek regałowych: 902 mm
- Wersja półek regałowych: Z perforacją
- Głębokość półek regałowych: 360 mm

Parametry:
Norma gastronomiczna:
1/1 GN ,1/2 GN ,1/3 GN ,2/3 GN
Szerokość.:
960.0
Wysokość.:
1800.0
Skład zestawu montażowego:
2 stojaki regałowe ,12 półek wkładanych
Głębokość.:
360.0
Wersja półek regałowych:
Z perforacją
Szerokość półek regałowych:
902 mm
Głębokość półek regałowych:
360 mm
Ilość półek regałowych:
4
Materiał:
Aluminium ,Kopolimer
Właściwości:
Możliwość praktycznego podwójnego wykorzystania dzięki zastosowaniu pojemników GN w miejsce półek regałowych
Ważna wskazówka:
-
Nośność całkowita, maks.:
600 kg
Rodzaj regału:
Regał stojący
Nośność na półkę, maks.:
165 kg
Dostosowane do GN:
Tak
Regulowana wysokość półek:
Tak
Stan przy dostawie:
Zestaw montażowy (łatwy montaż)
W zestawie:
Materiał montażowy
Rodzaj montażu:
System wtykowy
Zakres zastosowania:
Pomieszczenia narażone na wilgoć ,Duże kuchnie ,Pomieszczenia chłodnicze ,Chłodnie ,Magazyny produktów sterylnych ,Chłodnie zamrażarki

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: