WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

WYPOSAŻENIE PIZZERII Piec do pizzy + mikser + stół chłodniczy

Kod: 1F010050_1I053010_236208
Dostępność: zapytaj sprzedawcę
14070.00
14070.00
13366.5 13366.5 cena z kodem: HEN5
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

PIEC DO PIZZY HENDI

  • Front wykonany ze stali nierdzewnej
  • Obudowa ze stali
  • Izolacja z wełny mineralnej
  • Sterowanie mechaniczne
  • Oświetlenie każdej komory
  • Dno każdej komory wyłożone szamotem
  • Grzałki w każdej komorze (góra i dół)
  • Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów
  • Termometr oddzielnie dla każdej komory
  • Zakres temperatury: od 50°C do 500°C
  • Wymiary wewnętrzne: 2x 660x660x(H)140 mm
  • Wymiary zewnętrzne: [szerokość] 975 mm x [głębokość] 814 mm x [wysokość] 745 mm
  • Pojemność komory: 2x4x32 cm
  • Waga: 126 kg
  • Moc: 9,4 kW
  • Zasilanie: 400 V
  • Zestaw nie zawiera kabla i wtyczki

MIESZALNIK SPIRALNY HENDI

  • Idealny dla pizzerii, cukierni, piekarni
  • Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało
  • Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa, spirala ze stali nierdzewnej 18/10
  • Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa
  • Cicha praca przekładni olejowej
  • Wbudowany timer
  • 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
  • Stała głowica i dzieża
  • Wymiary dzieży : 360x(H)210
  • Wymiary zewnętrzne: [szerokość] 385 mm x [głębokość] 670 mm x [wysokość] 725 mm
  • Zasilanie: 400 V
  • Moc: 750 W / 1 KM

STÓŁ CHŁODNICZY HENDI

  • Automatyczne odparowanie skroplin dzięki czemu nie trzeba co chwilę kontrolować oszronienia urządzenia a w celu wyczyszczenia odłączać od prądu co nie tylko ułatwia pracę ale zwiększa także elektrooszczędność
  • Obudowa stołu chłodniczego wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej nie tylko wpływa na bardzo dobre prezentowanie się szafy oraz możliwość wkomponowania jej prawie w każde otoczenie ale także jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości.
  • Obsługę urządzenia ułatwiają cyfrowy wyświetlacz i elektroniczny termostat, pozwalające kontrolować temperaturę i regulować ją w zależności od naszych potrzeb.
  • Stół chłodniczy sałatkowy zwiększa swoją funkcjonalność dzięki zainstalowanej nadstawie chłodniczej. Dodatkowo granitowy blat pozwala na zaoszczędzenie miejsca oraz bardzo dobrze się prezentuje.
  • Ekologiczny czynnik chłodniczy R290
  • Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 201
  • Cyfrowy wyświetlacz, elektroniczny termostat
  • Chłodzenie statyczne wspomagane wewnętrznym wentylatorem
  • Klasa klimatyczna: 4
  • Otwór w blacie na pojemniki GN 1/6
  • Blat roboczy wykonany z granitu 
  • Ergonomiczny uchwyt do otwierania drzwi
  • Pojemność (l): 247
  • Wymiary (mm): 900x700x(H)1070
  • Wymiary wewnętrzne (mm): 830x595x(H)455
  • Zakres temp. (°C): 2/8
  • Kompresor 140GZ-269GA o mocy 1/2 KM
  • Półki (mm): 1+1 x GN1/1 (333x560mm)
  • Czynnik chłodniczy: R290
  • Waga (kg): 92
  • Moc (W): 145
  • Napięcie (V): 230
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: