WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00

Wyciskarka Do Cytrusów Pomarańczy Barowa 15l/Godzina Bartscher 150188

Kod: 150188
Dostępność: wysyłka z Niemiec (dostawa 3-5 dni)
2008.49
2008.49
1908.07 1908.07 cena z kodem: BART5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 5 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0

Idealny model w przypadku mniejszego zapotrzebowania na świeży sok. W kawiarni, restauracji, barze szybkiej obsługi czy zwykłej kuchni możliwe jest przygotowanie nawet do 15 litrów świeżego soku z pomarańczy, grejpfrutów, cytryn lub limonek przy użyciu 1 stożka do wyciskania.

- Sterowanie: -
- Częstotliwość: 50/60 Hz
- Kolor: Srebrny ,Czarny
- Prędkość obrotowa maks.: 80 obr. / min (50 Hz)
- Moc przyłączeniowa: 0.04 kW
- Stożek do wyciskania: 1 rozmiar ,Możliwość zdjęcia ,Tworzywo sztuczne
- właściwości: Wydajność: do 15 litrów na godzinę ,Pojemnik na sok i stożek do wyciskania z możliwością wyjęcia i umycia w zmywarce do naczyń ,Wysokość wylewki: 135 mm
- Pojemnik na sok: Tworzywo sztuczne
- Przystosowane do: Grejpfruty ,Pomarańcze ,Cytryny / limonki
- Włącznik/wyłącznik: Tak
- Materiał: Tworzywo sztuczne
- Napięcie: 230 V

Parametry:
Napięcie:
230 V
Szerokość.:
175.0
Wysokość.:
320.0
Głębokość.:
236.0
Prędkość obrotowa maks.:
80 obr. / min (50 Hz)
Materiał:
Tworzywo sztuczne
Właściwości:
Wydajność: do 15 litrów na godzinę ,Pojemnik na sok i stożek do wyciskania z możliwością wyjęcia i umycia w zmywarce do naczyń ,Wysokość wylewki: 135 mm
Sterowanie:
-
Moc przyłączeniowa:
0.04 kW
Ważna wskazówka:
-
Przystosowane do:
Grejpfruty ,Pomarańcze ,Cytryny / limonki
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Stożek do wyciskania:
1 rozmiar ,Możliwość zdjęcia ,Tworzywo sztuczne
Pojemnik na sok:
Tworzywo sztuczne
Kolor.:
Srebrny ,Czarny
Częstotliwość:
50/60Hz

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: