WhatsApp

Nóż do Mięsa Hendi 842409 15 cm - Profesjonalna Jakość i Ergonomia

Kod: 842409

Nóż do Mięsa Ostrze 15 cm STANDARD Hendi 842409 - Niezbędny w Każdej Kuchni Poznaj Nóż do Mięsa STANDARD Hendi 842409 z ostrzem 15 cm. Idealny dla profesjonalnych kucharzy i amatorów. Wykonany ze stali nierdzewnej z ergonomicznym uchwytem z polipropylenu, spełniającym normy HACCP. Łatwy w czyszczeniu, nadaje się do mycia w zmywarce i posiada atest Sanepidu.

Dostępność: duża ilość
25.80
25.80
24.51 24.51 cena z kodem: HEN5
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Poczta Polska, Żabka 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Nóż do Mięsa Ostrze 15 cm STANDARD Hendi 842409 - Profesjonalny Wybór dla Kucharzy

Nóż do Mięsa Ostrze 15 cm STANDARD Hendi 842409 - Profesjonalny Wybór dla Kucharzy

Odkryj Nóż do Mięsa STANDARD Hendi 842409 z ostrzem 15 cm, idealny dla profesjonalistów w gastronomii oraz wymagających kucharzy amatorów.

Wysoka Jakość i Bezpieczeństwo

Wykonany ze stali nierdzewnej, nóż zapewnia trwałość i wytrzymałość. Ergonomiczny uchwyt z polipropylenu spełnia normy HACCP, zapewniając wygodę i bezpieczeństwo podczas użytkowania.

Łatwość Utrzymania Czystości

Nóż do mięsa Hendi jest łatwy do utrzymania w czystości, ponieważ nadaje się do mycia w zmywarce. Posiada atest Sanepidu, co gwarantuje jego wysoką jakość i bezpieczeństwo użytkowania w kuchni.

Specyfikacje: Długość ostrza: 15 cm, Materiał: stal nierdzewna, uchwyt z polipropylenu, Atestowany przez Sanepid, Seria: Standard, Katalog: Hendi, Kod produktu: 842409.

Parametry:
Ilość w opakowaniu (2):
1
Długość ostrza (mm):
150
Długość (mm):
290
Długość uchwytu (mm):
135
Grubość (mm):
2.5
Szerokość (mm):
25
Wysokość (mm):
40
ProductMaterials:
PP (Polypropylene);Stainless steel

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Gwarancja: 2 lata

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: