WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HENDI_WIOSNA.
Infolinia 123070604

Profesjonalna Kostkarka Do Lodu Master Frost 230V/844W Hendi C-1200

Kod: C-1200
Dostępność: mała ilość
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Kurier pobranie 29,99 zł brutto
9 349,59 zł netto
11 500,00 zł brutto
9 162,60 zł netto 11 270,00 zł brutto cena z kodem: HENDI_WIOSNA
szt.
Kolor/Wzór
Zadzwoń 123 07 06 04
Do użytku w barach, pubach, kawiarniach i restauracjach
Solidna obudowa wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
Wnętrze z tworzywa sztucznego
Otwory wentylacyjne na froncie obudowy umożliwiające instalację kostkarki pod blatem
Wykonywane metodą natryskową idealnie transparentne kostki z heksagonalnym otworem - większa powierzchnia chłodzenia, dłuższy czas schładzania napoju przy zminimalizowaniu rozcieńczenia
Innowacyjna metoda wymiany ciepła poprzez dodatkowy skraplacz - odzysk ciepła z kompresora wykorzystany do odmrażania płyty natryskowej
Wydłużona wydajność i żywotność kompresora
Efektywna praca urządzenia do temp. otoczenia 42°C
Niskie zużycie energii
Regulacja poziomu zasypu pojemnika na lód
Regulowane nóżki
Proste czyszczenie dzięki demontowalnym elementom
W zestawie szufelka oraz wąż doprowadzający i odprowadzający wodę
Czynnik chłodniczy: R454c
Wydajność dobowa: 120 kg
Pojemność zasobnika na lód: 45-50 kg
Wymiary: 820×580×(H)940 mm
Moc/napięcie: 844 W/230 V
Masa netto/brutto: 83/87 kg
Parametry:
Długość (mm):
820
Ilość w opakow.::
1
Jednostka pojemności:
kg
Maksymalna pojemność:
50
Moc wejściowa (W):
844
ProductSummary:
Master Frost 120 kg/24 h ice maker is an efficient appliance recommended for use in bars, pubs, cafes, and restaurants. Using a spray method, it makes perfectly clear ice cubes with a hexagonal hole ensuring a high degree of cooling with minimal thinning of beverages.
ProductTempRangeTo:
42
Szerokość (mm):
580
Wysokość (mm):
940

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×