WhatsApp

Bagieciarka piekarnicza | urządzenie do produkcji bagietek SM380S | RQ

Kod: GP-SM380S
Dostępność: mała ilość
36677.00
36677.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Opis:

  • Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do formowania i wydłużania ciasta na bagietki, paluchy, podłużne bochenki chleba
  • Znacznie przyśpieszy pracę w piekarni, sklepach, małych i średnich przedsiębiorstwach czy hotelach
  • Maksymalna długość formowanej bagietki to 75 cm
  • Bagieciarka wydłuża ciasto do każdego rodzaju pieczywa, o zakresie gramatur 50 - 1200 g.
  • Regulacja grubości ciasta odbywa się za pomocą ustawienia odstępów między walcami za pomocą dwóch dźwigni
  • Urządzenie wyposażone jest w taśmy przenośnikowe z powłoką filcową
  • Obudowa całkowicie wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Otwór załadowczy wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Wysuwana od frontu półka odbiorcza
  • Przycisk bezpieczeństwa
  • Silnik z napędem łańcuchowym

 

Wyposażenie opcjonalne:

  • Prowadnice do ustawienia pożądanej długości formowanego ciasta - 2 260,00 zł netto
  • Otwór załadowczy z ruchomą pokrywą do załadowania ciasta, zwiększającym bezpieczeństwo użytkowania - 2 990,00 zł netto
  • Podstawa jezdna z półką - 1 990,00 zł netto

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 980x680x680
  • Zakres wagi ciasta [g]: 50-1200
  • Wydajność chwilowa [szt./h]: 1200
  • Maksymalna długość ciasta [mm]: 750
  • Moc [kW]: 0,37
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 250
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: