WhatsApp
HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN – rabat z kodem HENDI_KWSkorzystaj z okazji! 
Zadzwoń: 123070604

Wałkowarka Wałkownica Do Ciasta Sng30

barcode Kod: GP-SNG30
Dostępność: mała
Wysyłka: 2 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
3 879,30 zł netto
4 771,54 zł brutto
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Opis:

  • urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, tortille itp.,
  • wałek do ugniatania ciasta i lej wrzutowy ciasta z tworzywa sztucznego,
  • znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta,
  • korpus w całości wykonany ze stali nierdzewnej,
  • wałki wykonane z materiału, który nie przywiera do ciasta,
  • cicha praca bez wibracji,
  • podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się,
  • niskie zużycie energii,
  • łatwe użytkowanie i czyszczenie,
  • regulacja grubości ciasta w zakresie 0-4 mm.

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne: 410x300x370
  • ilość wałków: 1
  • kształt ciasta: prostokątny 
  • waga ciasta: 100-210
  • średnica ciasta [mm]:160-290
  • średnica wałka [mm]: 50,3
  • moc [kW]:0,22
  • zasilanie [V]: 230
  • waga [kg]:21

 

Dlaczego warto wybrać wałkownicę do ciasta SNG30?:

  • najlepszy stosunek jakości do ceny
  • znacznie przyspiesza pracę związaną z rozwałkowaniem ciasta
  • prosta regulacja grubości ciasta
  • wałki posiadają micro wypustki, dzięki którym można rozwałkowywać nawet ciasto marcepanowe
  • osłony są wyposażone w specjalne nakrętki ułatwiające demontaż osłon w celu konserwacji
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

 

Do pobrania:

image Instrukcja obsługi

Parametry:
Informacje o bezpieczeństwie:
Posiada oznaczenie CE (zgodność z normami UE).;https://restoquality.pl/pl/p/file/b3ebe4e5dff57eb5f04ff30235d7a966/Instrukcja-obslugi-Resto-Quality-SNG30%2C-SNG40.pdf

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×