WhatsApp
Tylko przez
1 dni
10
45
45
produkty HENDI, Eka, Prismafood powyżej 500 PLN5% rabatu z kodem HENDI_WIOSNA1.
Skorzystaj z okazji! Zadzwoń: 123070604

Gastronomiczny Automatyczny Dozownik Mydła 1l Hendi 809938

barcode Kod: 809938
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
Wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
15,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • ORLEN Paczka 15,00 zł brutto
  • Paczkomat 19,00 zł brutto
  • Kurier 22,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
  • Kurier pobranie 35,00 zł brutto
Brak w magazynie
294,72 zł netto
362,51 zł brutto
279,98 zł netto 344,38 zł brutto cena z kodem: HENDI_WIOSNA1
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Gastronomiczny automatyczny dozownik mydła 1L | Hendi 809938

  • Przeznaczony do toalet publicznych w restauracjach, hotelach, szkołach czy budynkach biurowych
  • Elektroniczny czujnik zbliżeniowy kontroluje dozowanie porcji płynu
  • Możliwość napełniania mydłem lub żelem dezynfekcyjnym
  • Elegancka i trwała obudowa z polerowanej stali nierdzewnej AISI 304
  • Pozostałe elementy dyspensera wykonane z tworzywa sztucznego (PS, TPE, POM)
  • Transparentna szybka do kontroli zawartości dozownika
  • Zamknięcie na klucz zabezpiecza dostęp do płynu
  • System fotokomórki na 3 baterie C (baterie nie dołączone do zestawu)
  • Pojemność: 1 l
  • Pojedyncza doza płynu: 1,2 ml
  • Waga netto:1,8 kg
  • Dołączony zestaw do montażu na ścianę
Parametry:
Cecha:
1 L
Długość (mm):
124
Ilość w opakow.::
1
ProductSummary:
Elegant, wall-mounted soap or disinfecting gel dispenser, ideal for small and large toilets in restaurants, hotels, schools or office buildings. Thanks to the contact sensor used, contactless soap dosing now allows an even better hygienic solution.
Szerokość (mm):
108
Wysokość (mm):
273

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×