WhatsApp
Rabat na wybrane produkty przy zakupach powyżej 500 zł. Sprawdź z kodem MAJ25. Promocja trwa jeszcze 
14 dni
03
40
45
Zadzwoń: 123070604

PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY TG DA 004EH | 4X600X400MM | 4XGN1/1 | STEROWANIE MANUALNE

barcode Kod: TG DA 004EH
Dostępność: duża
Wysyłka: 21 dni
Dostawa:
0,00 zł brutto
  • Kurier 0,00 zł brutto
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0,00 zł brutto
  • Kurier Express 29,99 zł brutto
7 768,00 zł netto
9 554,64 zł brutto
7 573,80 zł netto 9 315,77 zł brutto cena z kodem: MAJ25
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04

Opis: Kompaktowy piec konwekcyjno-parowy o dużej pojemności  Umożliwia pieczenie, smażenie, grillowanie, gotowanie na parze, blanszowanie, rozmrażanie Piec wyposażony jest w intuicyjny, bardzo prosty w obsłudze manualny panel sterowania Uniwersalne prowadnice na blachy cukierniczo-piekarnicze EN 600x400 i blachy GN 1/1 Wentylatory z autorewersem zapewniają idealne, równomierne rozprowadzenie temperatury w całej komorze 1 prędkość wentylatora Regulacja temperatury za pomocą pokrętła Temperatura pracy: 50°C do 270°C  Regulacja stopnia naparowania komory za pomocą pokrętła Tłoczona komora ze stali nierdzewnej z zaokrąglonymi krawędziami Obudowa ze stali nierdzewnej Drzwi z podwójną hartowaną szybą Łatwy w utrzymaniu w czystości Ergonomiczny uchwyt   Parametry techniczne: Wymiary [mm]: 720x770x600 Pojemność: 4xGN 1/1 lub 4x600x400 Moc [kW]: 5,8 Zasilanie [V]: 400 Odległość pomiędzy prowadnicami [mm]: 70 Waga [kg]: 51   Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjny z serii ToGo?: W pełni profesjonalny piec konwekcyjno-parowy wyprodukowany we Włoszech Wyjątkowo kompaktowe wymiary Możliwość zastosowania pojemników GN 1/1 i blach 600x400 Bardzo prosta konstrukcja i obsługa pieca Wentylatory z autorewersem zapewniają idealne, równomierne rozprowadzenie temperatury w całej komorze 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski   Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia

Parametry:
Informacje o bezpieczeństwie:
Posiada oznaczenie CE (zgodność z normami UE).;https://restoquality.pl/pl/p/file/5a6f0fede3806a9039d14a747d65deac/Instrukcja-obslugi-Resto-Quality-TG-HA-004EH%2C-TG-HA-006EH%2C-TG-DA-004EH.pdf

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Resto Quality
Zamknięta 10/1,5
30-554 Kraków
Poland

12-307-06-72
info@restoquality.pl

ZAPYTAJ
Imię i nazwisko:
E-mail:
ZAPYTAJ:
×