• Piec konwekcyjno-parowy 11x GN 1/1 elektroniczny | HENDI

Numer katalogowy: 225585
Moc 16000
Napięcie 400 V
Pojemność (kg) 11x GN 1/1
Temperatura +50 do +270
Dostępność 2-21 dni zależnie od stanów magazynowych
Wymiary zewnętrzne (mm) 935x930x(H)1175
Brak w magazynie
20066.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka 2 dni
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Kurier express 29.99
Dostępność Brak
EAN 8711369225585
Masz pytanie?
  • Idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach - do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
  • Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator
  • Procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100%
  • Możliwość programowania (99 programów - po 4 kroki każdy)
  • Sonda w zestawie   
  • Gotowanie w trybie DELTA –T (działa tylko z sondą)
  • Automatyczny system myjący kod 224656 (opcja)
  • Czytelny i łatwy w obsłudze panel
  • Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
  • Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali AISI 304 nierdzewnej
  • Komora z oświetleniem halogenowym
  • Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę
  • Demontowane prowadnice w komorze
  • Podłączenie wody: 3/4” 
  • Wyjście do kanalizacji: Ø 30 mm 

DANE TECHNICZNE:

  • Pojemność komory 11x GN 1/1
  • Odległość między prowadnicami 68 mm
  • Wymiary zewnętrzne 935x930x(H)1150 mm
  • Ilość wentylatorów z rewersem 3
  • Termostat +50°C do +270°C
  • Moc/napięcie 16 kW/400 V
  • Waga 129 kg
  • Kod 225585

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.