-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Akcesoria do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Zestawy urządzeń do pizzerii
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Torby do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
-
Zmywalnia i higiena
-

-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Akcesoria do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Zestawy urządzeń do pizzerii
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Torby do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Piec konwekcyjno-parowy Hendi Nano 12x GN 1/1 elektroniczny | HENDI


Wpisz swój e-mail |
Oceny |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||
Przewidywana wysyłka | 24 godziny | ||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność |
Brak
|
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369223239 |
MASZ PYTANIA? |
- OPIS
- INFORMACJE TECHNICZNE
- SZYBKI KONTAKT
- OCENY (0)
Kuchnia jest miejscem przychylnym rozwojowi wszelkich grzybów i bakterii. Jest tu wilgotno i ciepło, co powoduje bardzo szybki ich rozwój i namnażanie. Aby temu zapobiec, zarówno uchwyty drzwi pieców, jak i pokrętła na panelu sterowania, pokryte zostały specjalną warstwą zawierającą jony srebra. Dzięki temu piece NANO są bezpieczniejsze zarówno dla osób pracujących w kuchni jak i końcowych konsumentów. Piece NANO to innowacyjne piece z antybakteryjnymi uchwytami oraz pokrętłami, które pozwalają zadbać o bezpieczeństwo sanitarno-epidemiologiczne w kuchni.
CECHY:
- Idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- Konwekcja (termoobieg) czyli wymuszony obieg gorącego powietrza, w celu zapewnienia równomiernej temperatury w całej komorze gotowania
- Wentylator zaciąga powietrze z komory a następnie przepuszcza przez grzałki nagrzewając je
- Nagrzane powietrze powraca z obu stron na potrawy znajdujące się w pojemnikach GN, umieszczonych na prowadnicach
- Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na grzałki
- 10 stopniowa elektroniczna regulacja zaparowania
- Możliwość programowania (99 programów - po 3 kroki każdy plus jako pierwszy PRE-HEATING do wyboru)
- Sonda zewnętrzna w zestawie
- Funkcja gotowania Delta T
- Automatyczne nagrzanie komory przed cyklem gotowania „PRE-HEATING”
- Bezpośrednie wytwarzanie pary
- 10 stopniowa elektroniczna regulacja zaparowania co 10%
- Regulacja usuwania zaparowania z komory
- Elektrycznie regulowany zawór odpowietrzający, dla zapewnienia optymalnego przepływu powietrza w komorze gotowania
- Elektroniczny Timer: 0 – 999 min
- Lampki kontrolne poszczególnych funkcji oraz cyfrowe wyświetlacze czasu, temperatury, programu gotowania
- Wydajne silniki wentylatorów o mocy 250 W każdy, z auto-rewersem i o dwóch prędkościach 1400/2800 obr./min
- Silnik wentylatora o podwójnym łożysku
- Sześciośmigłowy wentylator gwarantujący idealne rozprowadzenie gorącego powietrzna w komorze i zapobiegający wewnętrznym turbulencjom
- Halogenowe oświetlenie komory
- Drzwi z podwójnym przeszkleniem, chłodzeniem grawitacyjnym i mechanizmem otwierania wewnętrznej szyby w celu łatwego umycia
- Łatwo demontowalne prowadnice na GN-y
- Uszczelka drzwi montowana w obudowie pieca, łatwa w demontażu w celu czyszczenia lub wymiany
- Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- Odpływ w dnie komory pieca
- Przyłącze wody: ¾”, max 30°C, 150-200 kPa (2 bar), wyłącznie uzdatniona, zmiękczona
- Automatyczny system myjący (opcja tylko dla modeli 223277, 223253 i 223239, a w modelu 223215 montowany jako opcja tylko fabrycznie)
DANE TECHNICZNE:
- Pojemność komory 12x GN 1/1
- Odległość między prowadnicami 67 mm
- Wymiary zewnętrzne 920x834x(H)1195 mm
- Ilość wentylatorów z autorewersem 3
- Termostat do +260°C
- Elektroniczny timer 0 do 999 min
- Moc/napięcie 16,1 kW/400 V
- Waga 151 kg
- Kod 223239
Pojemność komory | 12x GN 1/1 |
Odległość między prowadnicami | 67mm |
Ilość wentylatorów z autorewersem | 3 |
Termostat | do +260°C |
Timer | 0 do 999 min |
moc/napięcie | 16,1 kW/400 V |
Wymiary zewnętrzne (mm) | 920x834x(H)1195 mm |
Zadzwoń: 12 307 11 81
Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.
Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl
Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.
- Popularne
- Promocje
- Polecane
35.00
35.00
35.00
190.00
850.00
230.00
440.00
920.00
990.00
12700.00
12700.00
12700.00
3600.00
3600.00
3600.00
3150.00
3150.00
3150.00
2250.00
2250.00
2250.00
2200.00
2200.00
2200.00
2000.00
2000.00
2000.00
1700.00
1700.00
1700.00
1750.00
1750.00
1750.00
1700.00
1700.00
1700.00
3200.00
3200.00
3200.00
948.00
280.00
561.00
850.00
7500.00
7800.00
920.00
990.00
8200.00