Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia z przeglądarce.

-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Urządzenia
- Bemary gastronomiczne
- Cyrkulatory Sous-Vide
- Czajniki gastronomiczne
- Frytownice
- Gofrownice i naleśnikarki
- Grille kontaktowe
- Grille wolnostojące
- Kociołki do zup
- Kotły warzelne
- Kuchenki indukcyjne
- Kuchnie gastronomiczne
- Lampy grzewcze do potraw
- Makaroniarki
- Maszyny do popcornu
- Maszyny do waty cukrowej
- Mikrofalówki gastronomiczne
- Opiekacze i salamandry
- Pasty do podgrzewaczy
- Parowniki DIM SUM
- Patelnie gazowe
- Patelnie uchylne i kotły
- Piece gastronomiczne
- Podgrzewacze do talerzy
- Podgrzewacze stołowe
- Pozostałe
- Płyty grillowe
- Rożna do kurczaków
- Sous-vide
- Taborety
- Termosy
- Tostery gastronomiczne
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia do hot-dog
- Warniki do wody, zaparzacze
- Wędzarnie
- Witryny grzewcze
- Akcesoria chłodnicze
- Chłodziarki barowe
- Dystrybutory do napojów
- Dystrybutory do lodów
- Granitory
- Komory chłodnicze i mroźnicze
- Lodówki na próbki HACCP
- Łuskarki do lodu
- Maszyny do lodów
- Maszyny do bitej śmietany
- Nadstawki chłodnicze
- Saladetty
- Schładzarki szokowe
- Stoły chłodnicze
- Stoły mroźnicze
- Szafy do sezonowania mięsa
- Szafy chłodnicze
- Szafy mroźnicze
- Witryny chłodnicze
- Wytwornice lodu
- Zamrażarki skrzyniowe
- Filtry oleju
- Kloce masarskie
- Kotleciarki gastronomiczne
- Krajalnice do chleba
- Krajalnice do wędlin i sera
- Marynowarki
- Maszynki do mielenia mięsa
- Maszyny do świeżego makaronu
- Mieszalniki, miksery, roboty kuchenne
- Nadziewarki do kiełbas
- Nadziewarki do pączków
- Obieraczki do ziemniaków
- Pakowarki próżniowe
- Worki, rolki do pakowarek
- Piły do kości
- Skubarki do drobiu
- Suszarki do żywności
- Suszarki i polerki
- Szatkownice do warzyw i tarcze
- Wilki do mięsa
- Wirówki do sałaty
-
Akcesoria
-
Bar
-
Meble gastronomiczne
-
Wyposażenie pizzerii
- Wyposażenie kebaba
-
Higiena
- Promocje
-
-
HENDI | Piec konwekcyjno-parowy SAPIENS elektryczny z bezpośrednim natryskiem 7 x GN 1/1


Wpisz swój e-mail |
Wysyłka | 2-14 dni zależnie od dostępności u importera | ||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność |
Brak
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Masz pytanie? |
- Opis
- Szybki kontakt
- Budowa:
- Idealnie gładka, szczelna komora
- Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia
- Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
- Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie
- Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie
- Współczynnik szczelności IPX5Tryby gotowania:
- Tryb automatyczny, ponad 90 zapisanych programów, łącznie z programami odgrzewania na talerzu lub w pojemniku
- Możliwość programowania i zapisania 99 programów pieczenia (maksymalnie po 4 cykle)
- Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C
- Gotowanie ręczne w 4 cyklach w sekwencji automatycznej dla różnych trybów gotowania, utrzymania temperatury oraz sterowania wylotem pary
- Pieczenie z sondą (ustawienie i kontrola temperatury wewnątrz potrawy) (opcja)
- AUTOCLIMA®
- automatyczny system pomiaru i kontroli wilgotności w komorze pieca
- FAST-DRY®
- system szybkiego osuszania komory
- Możliwość wyboru 9 najczęściej używanych programów „press and go" (opcja)Wyposażenie:
- Wyświetlacz alfanumeryczny o wysokiej rozdzielczości
- Przycisk sterowania 4 cyklami pieczenia z wyświetlaczem LED
- Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania
- Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
- Nagrzewanie ręczne
- Bezpośredni natrysk
- 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1Sterowanie:
- Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania
- System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem
- Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie
- Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T
- Automatycznie regulowane skraplanie pary
- Nawilżanie ręczne
- Oświetlenie halogenowe
- Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej
- Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia
- SERVICE
- program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji
- ECOSPEED
- dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, urządzenie Naboo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian
- ECOVAPOR
- system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia
- GREEN FINE TUNING
- nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
Zadzwoń: 12 307 11 81
Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.
Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl
Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.
- Najczęściej kupowane
- Gazetka promocyjna
- Polecane przez klientów
5289.00
-19%
4300.00
7600.00
-1%
7500.00
4800.00
-2%
4700.00
4800.00
-4%
4600.00
3800.00
-8%
3500.00
18499.00
-14%
15999.00
275.24
-2%
270.00
670.00
-1%
660.00
3808.57
-21%
3000.00
570.00
-9%
520.00
320.00
-2%
315.00
6100.00
-7%
5700.00
6490.00
-8%
6000.00