WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Nierdzewny Wilk Maszynka Do Mięsa TC12 INOX + 3 Sitka cookPRO 560040001

Kod: 560040001

WILK DO MIĘSA TC12 od COOKPRO to profesjonalna maszynka do mięsa o wydajności 150 kg/h, wyposażona w rewers i wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Zestaw zawiera 3 sita, 2 noże, tackę podajnikową, popychacz i instrukcję obsługi. Idealna dla każdej profesjonalnej kuchni.

Dostępność: średnia ilość
1450.00
1450.00
Kolor/Wzór
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 24 godziny
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Paczkomat 10
  • Kurier pobranie 30

Nierdzewny Wilk Maszynka Do Mięsa TC12 INOX + 3 Sitka cookPRO 560040001

Wilki do mięsa to jedno z najczęściej spotykanych urządzeń w profesjonalnej gastronomii, takiej jak restauracje, bary, firmy cateringowe. Maszynki do mielenia cieszą się również zainteresowaniem rolników, myśliwych oraz amatorów domowych przysmaków wędliniarskich. Urządzenie świetnie sprawdza się w każdym lokalu, gdzie wymagana jest niezawodność i doskonała jakość wykonania. Produkt na przestrzeni lat przeszedł szereg modernizacji i udoskonaleń, dzięki czemu oferujemy Ci pewne i wydajne urządzenie o dużych możliwościach.

Wydajność i konstrukcja wilka do mielenia mięsa cookPRO 560040001

Wilk do mięsa cookPRO TC12 ma wydajność do aż 150 kg/h, która pozwala na szybką pracę. Dzięki solidnej i zwartej konstrukcji, wilk będzie działał bezawaryjnie długi czas. Wysokiej jakości stal nierdzewna ułatwia czyszczenie i dodatkowo wydłuża żywotność urządzenia, więc kupując naszą maszynkę do mielenia mięsa, masz pewność dobrego wyboru. Producent zaleca, by po cyklu pracy 15-20 minut, urządzenie mogło ostygnąć przez około 5 minut. 
Profesjonalna maszyna do mielenia mięsa TC12Profesjonalna maszyna do mielenia mięsa TC12

Rewers i wyposażenie wilka TC12 cookPRO

Wilk został wyposażony w rewers, ułatwiający pracę z urządzeniem. Do zestawu dołączamy także zestaw sitek - oczka 6, 8 oraz 10 mm, a także zapasowy nóż. Opcjonalnie można kupić sitka o innej średnicy oczek. Urządzenie w całości wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304 (komora mielenia i ślimak również).

Dane techniczne:

  • Wymiary: 460x215x324 mm
  • Moc: 0.75 kW
  • Zasilanie: 230V
  • Wydajność chwilowa: do 150 kg/h

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

cookPro
Kwiatowa 26
55-330 Krępice/k.Wrocławia
Poland

71 356 91 33
info@sodapluss.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: