-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Talerze do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Talerze do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 7X GN 1/1, ELEKTRYCZNY Z BOJLEREM - | HENDI
Przewidywana wysyłka | 24 godziny | ||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność | Wycofany - zapytaj o zamiennik 0 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369224083 |
Zadzwoń 123 07 06 04 |
- OPIS PRODUKTU
- INFORMACJE TECHNICZNE
- ZAPYTAJ O PRODUKT
- Piec przeznaczony dla lokali gastronomicznych, które w swoim menu mają wiele potraw przygotowywanych na parze lub parze zmieszanej z gorącym powietrzem
- Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
- Para wytwarzana w wewnętrznym bojlerze zwanym także generatorem lub wytwornicą pary
- System wytwarzania pary w bojlerze stabilizuje poziom nasycenia pary w komorze pieczenia, co wpływa korzystnie na efekt końcowy potrawy i jej powtarzalność przy zachowaniu tych samych parametrów gotowania
- 10-cio stopniowa regulacja zaparowania komory z oznaczeniem typu LED
- Dodatkowy bezpośredni system wytwarzania pary poprzez natrysk wody na grzałkę
- wyłącznie w modelu 224090
- można włączać tylko bojler lub tylko bezpośrednie nawilżanie
- Panel sterowania z 3 pokrętłami i 3 wyświetlaczami, prosty i intuicyjny w obsłudze
- Możliwość programowania (99 programów
- po 4 kroki każdy)
- Możliwość gotowania automatycznego lub ręcznego
- Sonda mierząca temperaturę wnętrza potrawy
- Funkcja gotowania Delta T (działa tylko z sondą)
- Funkcja PRE-HEATING wstępnego rozgrzania komory
- Funkcja szybkiego schładzania komory
- Wentylator z auto-rewersem
- Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej AISI 304
- Oświetlenie
- 1 lampa halogenowa w drzwiach (model: 224083) lub 2 lampy (model: 224090)
- Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie
- Demontowalne prowadnice w komorze na GN 1/1
- Odpływ na skropliny w dnie komory pieczenia
- Wyjmowana rynienka ociekowa na skropliny
- Mikrowyłącznik drzwi
- System chłodzenia elementów sterujących
- Podwójne przyłącze do wody: normalnej i zmiękczonej 3"
- Wyjście do kanalizacji: o30 mm
- Współczynnik szczelności IPX 3
- Nóżki nieregulowane o60 mm
- Automatyczny system myjący
- kod 224656
- należy zamawiać oddzielnie
- Bojler (generator-wytwornica pary) dostarcza do komory pieca długo utrzymującą się parę, która dzięki cyrkulacji powietrza krąży po całej komorze docierając równomiernie do każdego gotowanego produktu spożywczego
- Zaletami gotowania na parze jest pozostawienie w przyrządzanych potrawach naturalnej soczystości, wszystkich elementów odżywczych bez zmian ich składu i smaku oraz minimalizacja ubytków wagowych potrawy, co zapewnia większe zyski lokalu
Wymiary (mm): | 820x570x(H)700 mm |
- Polecane