Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

WhatsApp
  • Piec konwekcyjno-parowy PF1713 | Explora Performer | 12xGN1/1 | sonda | system myjący | 26,3 kW | zestaw z szafką i okapem | Out Resto Quality

Kod: PF1713 outlet
Brak w magazynie
27242.00
27242.00
Przewidywana wysyłka 2 dni
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
Kurier Express 35
Dostępność Brak
Zadzwoń 123 07 06 04
Urządzenie po testach, w 100 % sprawne  Sprawdzony i przetestowany przez autoryzowany serwis Przed zamówieniem prosimy o potwierdzenie dostępności Gwarancja 6 miesięcy   W skład zestawu wchodzi:  Podstawa z szafką pod piec PF1713 z systemem odprowadzania tłuszczu   Opis: Explora Performer został zaprojektowany z myślą o większej pojemności załadunku, a co za tym idzie, zwiększeniu wydajności o ponad 33% Przyjazny dla użytkownika interfejs sterowania i dostosowywane do potrzeb książki kucharskie pozwalają na łatwą obsługę przez wszystkich operatorów i optymalną organizację pracy w kuchni Idealny do intensywnego pieczenia kurczaka, wieprzowiny i wołowiny Automatyczny trójdrożny system zbierania tłuszczów i płynów z gotowania jest idealnym rozwiązaniem dla wszystkich tych zakładów, takich jak delikatesy i supermarkety, które intensywnie wykorzystują piece z pełnym załadunkiem do gotowania mięsa System Explora Performer zbiera tłuszcz na dnie piekarnika i automatycznie odprowadza go do odpowiedniego zbiornika zbiorczego (dostępny opcjonalnie za dopłatą), znajdującego się w komorze poniżej. W zamian, po uruchomieniu mycia, system kieruje ścieki do kanalizacji Opcjonalnie dostępne są specjalne ruszty do żeberek i kurczaków, wyposażone w wannę pokrytą teflonem, zapobiegają rozpryskiwaniu i umożliwiają zbieranie tłuszczu, który przez centralny otwór jest odprowadzany na dno pieca Piec pozwala na: pieczenie, smażenie, grillowanie, gotowanie na parze, blanszowanie, rozmrażanie, regenerację 3 tryby pracy umożliwiające zarówno wytwarzanie pary, gorącego powietrza, jak i ich kombinację Intuicyjny 10" panel sterujący ułatwiający codzienną pracę z urządzeniem Elektroniczna regulacja naparowania Wentylatory z autorewersem zapewniają równomierny rozkład temperatur w komorze 8 prędkości wentylatorów Wielopunktowa sonda rdzeniowa pozwala na kontrolowanie temperatury wewnątrz potraw w celu uzyskania jak najlepszego smaku 40 kroków gotowania na każdy program Wbudowana pamięć pozwalająca zapisać aż do 1000 przepisów Tryb półstatyczny dla produktów do delikatnej obróbki Możliwość gotowania w trybie Delta T Precyzyjne oświetlenie komory pieca Funkcja wstępnego nagrzewania do 270°C Sator Steam - bardzo wydajny system naparowania komory Optimal Climatic - system usuwania nadmiaru wilgotności z pieca Regulowane nóżki dla lepszej stabilizacji urządzenia Konstrukcja umożliwia obróbkę kilku potraw w tym samym czasie bez obawy o przenikanie zapachów na poszczególnych półkach Wnętrze pieca wykonane z polerowanej stali nierdzewnej zapewniające estetyczny wygląd i długą żywotność urządzenia System szybkiego schładzania komory Piec wyposażony w automatyczny system myjący  Zmniejszone zużycie wody i detergentów podczas czyszczenia pieców o 50%, aby zredukować koszty operacyjne i wpływ na środowisko, a tym samym zapewnić ekologiczną wydajność Dzięki innowacyjnej platformie Eon Cloud można zdalnie monitorować i analizować zużycie energii elektrycznej, wody i detergentów przez piec, a także sprawdzać wszystkie instalacje, szczegółowo weryfikując efektywność, wydajność i koszty eksploatacji Wszystkie dane HACCP są rejestrowane w nowym piecu Explora Performer w czasie rzeczywistym. Daty, czasy pieczenia, temperatura, proces wstępnego nagrzewania i liczba otwarć drzwi pieca - wszystkie dokładne i precyzyjne informacje, do których można łatwo uzyskać dostęp. Kolorowy wykres przedstawia zarejestrowane dane, które można zapisać na urządzeniu USB lub wydrukować w formacie PDF, również zdalnie, dzięki platformie Eon Cloud Uszczelka drzwi wykonana z elastycznej gumy silikonowej stanowiącej skuteczną ochronę przed ścieraniem oraz wysokimi temperaturami Para wytwarzana metodą bezpośredniego natrysku Sonda pomiarowa pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb, warzyw System zwiększający przepływ powietrza wewnątrz komory Ergonomiczna klamka zwiększająca wygodę w użytkowaniu Podwójna, trwała szyba atermiczna, z której wykonane są drzwi decyduje o skutecznej ochronie termicznej pieca Dzięki automatycznemu systemowi z oprogramowaniem, zawór trójdrożny umożliwia usuwanie produktów spożywczych i tłuszczu kuchennego, które zamiast jak zwykle trafiać do systemu odprowadzania, są wylewane do zbiornika, aby jeszcze bardziej zmniejszyć wpływ naszej działalności na środowisko Wymagane podłączenie do wody 3/4" Możliwość szkolenia z obsługi i gotowania na piecu - 800 zł netto Możliwość montażu pieca pod przygotowaną instalację - 550 zł netto      Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 780x850x1200 Odległość między prowadnicami [mm]: 72 Moc [kW]: 26,3 Zakres temperatury [°C]: 30 - 270 Pojemność: 12x GN1/1 Rekomendowana liczba porcji: 90 -150 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 121   Wyposażenie dodatkowe - za dopłatą: Zmiękczacz manualny LT8 Zmiękczacz automatyczny RQ4TD      
Imię i nazwisko
E-mail
ZAPYTAJ O PRODUKT