Dlaczego gastroprofit.pl?

wygodne płatności


szybka wysyłka

WhatsApp
  • HENDI | Piec konwekcyjno -parowy COMPACT elektryczny z bezpośrednim natryskiem 6 x GN 1/1

Kod: CEV061X
Brak w magazynie
311276.72
311276.72
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Przewidywana wysyłka 24 godziny
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
Kurier Express 35
Dostępność Brak
Zadzwoń 123 07 06 04
  • Budowa:
  • Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia
  • Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
  • Uchwyt montowany z prawej lub lewej strony
  • Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie
  • Oświetlenie halogenowe
  • Współczynnik szczelności IPX5Tryby gotowania:
  • System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System) to automatyczny system gotowania obejmujący przepisy kuchni europejskiej i azjatyckiej, ich historię, składniki, sposób przygotowania, program gotowania automatycznego i prezentację potraw na talerzu
  • Konwekcyjne z funkcją AUTOCLIMA® 30-300°C
  • Parowe 30-130°C (niska temperatura, para atmosferyczna, wymuszona)
  • Konwekcyjno-parowe z systemem AUTOCLIMA® 30-300°C
  • Dodatkowe 80 automatycznych programów do: odgrzewania / podtrzymywania temperatury / rozmrażania / gotowania próżniowego / gotowania wielopoziomowego oraz „just in time" / garowania / przyrumienienia
  • Możliwość zaprogramowania i zapisania 400 programów, w ramach każdego programu 15 cykli w serii automatycznej, funkcja nazwania każdego programu
  • Funkcja Ulubione
  • naciśnij przycisk Ulubione, aby wyświetlić własne menu
  • Gotowanie ręczne
  • z możliwością ustawienia maksymalnie 15 cykli w serii automatycznejWyposażenie:
  • 5-calowy, kolorowy, podświetlany ekran dotykowy LCD TFT
  • Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania
  • Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
  • Nagrzewanie ręczne
  • Sonda wielopunktowa ( d=3 mm)
  • Ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1 (2 sztuki)
  • Prysznic ręczny z wężem
  • 2,5m
  • Wyjmowany, wbudowany zbiornik o pojemności 5 litrów
  • może być używany jako zbiornik do mycia automatycznego, co eliminuje konieczność używania zbiornika na środek myjący
  • Wyjmowany, wbudowany zbiornik o pojemności 5 litrów
  • może być używanyr w przypadku braku doprowadzenia wody do pieczenia parowego lub konwekcyjno-parowego w zakresie do 60 minutSterowanie:
  • Automatyczne nagrzewanie komory
  • Autodiagnostyka działania
  • Automatyczne sterowanie wartością wilgotności (AUTOCLIMA®)
  • Automatyczny system szybkiego osuszania komory (FAST DRY®)
  • Automatyczna zmiana kierunku obrotów wentylatora (autorewers)
  • Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy (system Delta T)
  • Programowany opóźniony start pieczenia
  • Automatyczna kondensacja pary
  • Program mycia ręcznego
  • Złącze USB (pobieranie danych HACCP, aktualizacja oprogramowania, wgrywanie/ pobieranie programów pieczenia)
  • Ręczne i automatyczne chłodzenie komory pieczenia
  • Nawilżacz
  • Ręczne sterowanie wylotem
Moc całkowita 7,75
Napięcie 400 V
Pojemność 6x GN 1/1
Wymiary (mm): 510x800x(H)730
Imię i nazwisko
E-mail
ZAPYTAJ O PRODUKT