• Piec 20x GN1/1 bojlerowy

Numer katalogowy: B 2011 b
Moc (kW) 35
Zasilanie elektryczne (V/Hz) 400 V / 3N / 50 Hz
Pojemność (GN) 20x GN 1/1
Wymiary (mm) 948 x 871 x 1824
Wytwarzanie pary bojler + natrysk
98800.00
szt. Do schowka
Przewidywana wysyłka 48 godzin
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Kurier express 29.99
Dostępność Wycofany - zapytaj o zamiennik

Zamów telefonicznie: 12 307 11 81

Masz pytanie?
  • funkcja kombi - gorące powietrze/para 50-300 °C
  • funkcja gotowania - gotowanie w parze 99-130 °C
  • automatyczny przedgrzew
  • automatyczne chłodzenie
  • bio-gotowanie 30-98 °C
  • książka kucharska 1000 programów po 20 kroków
  • regeneracja
  • Autoklima - kontrola nasycenia pary
  • automatyczny start
  • manualne nawilżanie
  • NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA EASY COOKING - łatwe gotowanie
  • ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
  • pieczenie nocne
  • pieczenie niskotemperaturowe
  • Delta T pieczenie, gotowanie
  • system Cook&Hold
  • system bankietowy
  • funkcja Learn
  • 5 prędkości wentylatora
  • taktowanie wentylatora
  • dwukierunkowe obroty wentylatora
  • Quick View - szybki podgląd programu
  • NOWOCZESNE FUNKCJE VISION AGENT - wirtualny pomocnik
  • 4 - punktowa sonda termiczna
  • VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący
  • timer półek - sygnalizacja zakończenia obróbki termicznej
  • klapka do usuwania nadmiaru pary
  • OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ rekuperator
  • specjalna izolacja komory gotowania
  • podwójna szyba drzwi
  • chemicznie wytrawiana komora gotowania
  • WSS - system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody
  • FAN STOP - szybkie zatrzymanie wentylatora po otwarciu drzwi
  • BEZPIECZEŃSTWO SDS - system serwisowo-diagnostyczny
  • BCS - system automatycznej kontroli pracy i zawapnienia bojlera (piec bojlerowy)
  • CCS - system automatycznej kontroli zawapnienia (piec bojlerowy)
  • łącze USB
  • łącze LAN - możliwość przyłączenia do sieci
  • (komunikacja przez przeglądarkę internetową)
  • zaokrąglona, podwójna szyba drzwi - ochrona przed wysoką temperaturą
  • HIGIENA/HACCP ACTIVE CLEANING - mycie automatyczne
  • wbudowany prysznic - łatwe czyszczenie komory pieca
  • (nie używa zmiękczonej wody)
  • system HACCP

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.

Zyskaj kod rabatowy na ten produkt:
zadzwoń: 12 307 11 81

napisz: sklep@gastroprofit.pl