• Piec do pizzy elektryczny | dwukomorowy | 12x36 | TOP D 66 XL (TecproD66) | Resto Quality

Numer katalogowy: TOP D 66 XL
Brak w magazynie
21876.53
Wpisz swój e-mail
Wysyłka 48h
Dostawa 0
Kurier 0
Dostępność Brak
Masz pytanie?

Opis urządzenia:

  • Piec do pizzy o dużej wydajności cieplnej i niskim zużyciu energetycznym
  • Posiada elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym
  • Hartowane szkło i folia niskoemisyjna zmniejszają utratę ciepła
  • Specjalnie wyprofilowana obudowa niweluje spadki temperatury w komorze podczas otwierania drzwi
  • Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiającym precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
  • Regulacja temperatury do 450°C
  • Dodatkowa uszczelka drzwi gwarantująca lepszą izolację komory pieczenia
  • Profesjonalne zawiasy sprężynowe umożliwiają bezpieczne otwieranie drzwiczek
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Prosty i wygodny manualny panel sterowania
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Dolne i górne grzałki sterowane oddzielnie
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
  • Wewnętrzne oświetlenie halogenowe komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej i stali powlekanej
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
  • Możliwość dokupienia podstawy i okapu
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 720x1080x140 (x2)
  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 950x1265x710
  • Ilość komór: 2
  • Moc [kW]: 18
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura [°C]: 50-450
  • Waga [kg]: 159
  • Pojemność pizz: 12x 36 cm
  • Ilość blach 60x40 cm: 4

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • okap   - 1 900 zł netto
  • podstawa pod piec - 1 370 zł netto
  • płyta szamotowa górna - 1 550 zł netto
  • możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec do pizzy Resto Quality TECPRO D 66?:

  • W pełni profesjonalny piec do pizzy wyprodukowany we Włoszech
  • Zwiększona izolacja komory
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Szerokie okno rewizyjne wykonane ze specjalnego szkła zmniejszającego utratę ciepła
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Temperatura maksymalna to aż 450°C
  • Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny panel sterowania
  • Izolująca opaska wokół drzwi pieca
  • Micro okap umieszczony nad drzwiami zmniejszający wydobywanie się ciepła z pieca
  • Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

 

Do pobrania:

 Instrukcja obsługi