• Piec konwekcyjno-parowy Hendi 20x GN 1/1 - manualny | HENDI

Numer katalogowy: 224748
Moc 30000
Napięcie 400 V
Wymiary zewnętrzne (mm) 984x1031x(H)1920 mm
Brak w magazynie
36666.66
Wpisz swój e-mail
Wysyłka 2-21 dni
Dostawa od 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Odbiór osobisty przedpłata 0
Dostępność Brak
EAN 8711369224748
Masz pytanie?
  • Idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach
  • Odpowiedni do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
  • Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
  • Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator
  • Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
  • Czytelny i łatwy w obsłudze panel
  • Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
  • Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304 
  • Komora z oświetleniem halogenowym
  • Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę
  • Demontowane prowadnice w komorze
  • Podłączenie wody: 3/4”
  • Wyjście do kanalizacji: Ø 30 mm

DANE TECHNICZNE:

  • Pojemność komory wózek na 20x GN 1/1
  • Odległość między prowadnicami 66 mm
  • Wymiary zewnętrzne 984x1031x(H)1920 mm
  • Ilość wentylatorów z rewersem  5
  • Timer 0 do 120 min.
  • Termostat elektromechaniczny +100°C do +260°C
  • Moc/napięcie 30 kW/400 V
  • Waga 244,4 kg
  • Kod 224748

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.

Imię i nazwisko
E-mail
Zaproponuj swoją cenę