Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.
-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-

-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Mieszalniki do ciasta
- Akcesoria do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Torby do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Wałkownice do ciasta
- Zestawy urządzeń do pizzerii
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
- Chochle
- Cedzaki kuchenne
- Deski do krojenia
- Dozowniki, dyspensery, butelki do sosów
- Maszynki do makaronu
- Maszynki do ziemniaków
- Miarki kuchenne
- Młynki do przypraw
- Naklejki spożywcze HACCP
- Rękawice kuchenne
- Tace gastronomiczne
- Miski kuchenne
- Szatkownice ręczne
- Termometry kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Szpatuły kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Pojemniki GN
- Sita kuchenne
- Rolki do ciasta
-
Zmywalnia i higiena
-
-
HENDI | Piec konwekcyjno-parowy 10-półkowy gazowy LAINOX SAPIENS


Oceny |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||
Przewidywana wysyłka | 24 godziny | ||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Zadzwoń 123 07 06 04 |
- OPIS PRODUKTU
- INFORMACJE TECHNICZNE
- OCENY (0)
- ZAPYTAJ O PRODUKT
OPIS:
- Idealnie gładka, szczelna komora
- Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia
- Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
- Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie
- Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie
- Współczynnik szczelności IPX5
- Tryb automatyczny, ponad 90 zapisanych programów, łącznie z programami odgrzewania na talerzu lub w pojemniku
- Możliwość programowania i zapisania 99 programów pieczenia (maksymalnie po 4 cykle)
- Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C
- Gotowanie ręczne w 4 cyklach w sekwencji automatycznej dla różnych trybów gotowania, utrzymania temperatury oraz sterowania wylotem pary
- Pieczenie z sondą (ustawienie i kontrola temperatury wewnątrz potrawy) (opcja)
- AUTOCLIMA® automatyczny system pomiaru i kontroli wilgotności w komorze pieca
- FAST-DRY® system szybkiego osuszania komory
- Możliwość wyboru 9 najczęściej używanych programów „press and go" (opcja)
- Wyświetlacz alfanumeryczny o wysokiej rozdzielczości
- Przycisk sterowania 4 cyklami pieczenia z wyświetlaczem LED
- Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania
- Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
- Nagrzewanie ręczne
- Bezpośredni natrysk
- 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1
- Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania
- System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem
- Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie
- Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T
- Automatycznie regulowane skraplanie pary
- Nawilżanie ręczne
- Oświetlenie halogenowe
- Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej
- Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia
- SERVICE program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy
- Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji
- Umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia
- GREEN FINE TUNING nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje
DANE TECHNICZNE:
- Model: SAGV101
- Producent: LAINOX
- Pojemność: 10x GN 1/1
- Odległość między prowadnicami: 70 mm
- Wymiary: 930x825x(H)1040 mm
- Liczba porcji: 80/150
- System automatycznego mycia: tak
- Bezpośredni natrysk: tak
- Moc gazowa: 18 kW
Katalog | Lainox |
Moc gazowa (kW) | 18 |
Typ | Gazowy |
Wymiary (mm): | 930x825x(H)x1040 |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
6400.00
-3%
6200.00
6200.00
577.00
-5%
550.00
550.00
330.00
-6%
310.00
310.00
330.00
-24%
250.00
250.00
128.80
-11%
115.00
115.00
159.00
-6%
149.99
149.99