• HENDI | Piec konwekcyjno-parowy 10-półkowy gazowy LAINOX SAPIENS

Numer katalogowy: SAGV101
Katalog Lainox
Moc gazowa (kW) 18
Typ Gazowy
Wymiary (mm) 930x825x(H)x1040
Brak w magazynie
72777.87
Wpisz swój e-mail
Wysyłka 21 dni
Dostawa od 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Odbiór osobisty przedpłata 0
Dostępność Brak
Masz pytanie?

OPIS:

  • Idealnie gładka, szczelna komora
  • Drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia
  • Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
  • Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie
  • Zdejmowany deflektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie
  • Współczynnik szczelności IPX5
  • Tryb automatyczny, ponad 90 zapisanych programów, łącznie z programami odgrzewania na talerzu lub w pojemniku
  • Możliwość programowania i zapisania 99 programów pieczenia (maksymalnie po 4 cykle)
  • Gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C
  • Gotowanie ręczne w 4 cyklach w sekwencji automatycznej dla różnych trybów gotowania, utrzymania temperatury oraz sterowania wylotem pary
  • Pieczenie z sondą (ustawienie i kontrola temperatury wewnątrz potrawy) (opcja)
  • AUTOCLIMA® automatyczny system pomiaru i kontroli wilgotności w komorze pieca
  • FAST-DRY® system szybkiego osuszania komory
  • Możliwość wyboru 9 najczęściej używanych programów „press and go" (opcja)
  • Wyświetlacz alfanumeryczny o wysokiej rozdzielczości 
  • Przycisk sterowania 4 cyklami pieczenia z wyświetlaczem LED 
  • Przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania 
  • Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
  • Nagrzewanie ręczne
  • Bezpośredni natrysk
  • 2 ruszty ze stali nierdzewnej GN 1/1
  • Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania
  • System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem
  • Autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie
  • Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T
  • Automatycznie regulowane skraplanie pary
  • Nawilżanie ręczne 
  • Oświetlenie halogenowe
  • Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej
  • Złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia
  • SERVICE program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy
  • Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji
  • Umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia
  • GREEN FINE TUNING nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające szkodliwe emisje

DANE TECHNICZNE:

  • Model: SAGV101 
  • Producent: LAINOX
  • Pojemność: 10x GN 1/1
  • Odległość między prowadnicami: 70 mm
  • Wymiary: 930x825x(H)1040 mm
  • Liczba porcji: 80/150
  • System automatycznego mycia: tak
  • Bezpośredni natrysk: tak
  • Moc gazowa: 18 kW

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.

Imię i nazwisko
E-mail
Zaproponuj swoją cenę