• Krajalnica automatyczna wertykalna 330 mm | BIZERBA VS12D | HENDI

Numer katalogowy: VS12D
Moc 380 W
Napięcie 230 V
Wymiary (mm) 620x795x(H)551
Średnica noża śr.330mm
Brak w magazynie
55563.20
Wpisz swój e-mail
Wysyłka 5-21 dni
Dostawa od 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Odbiór osobisty przedpłata 0
Dostępność Brak
Masz pytanie?
  • Przeznaczona do tradycyjnej obsługi w handlu sieciowym dla hiper i supermarketów, sklepów spożywczych i mięsnych, cateringu, stołówek, restauracji, hoteli
  • Grubość krojenia ustawiana w skali bardzo cienkich plasterków od 0,5 do 3 mm
  • Efektywne krojenie bez strat produktu

WŁAŚCIWOŚCI:

  • Nóż uniwersalny do wędlin i serów do O 330 mm
  • Grubość krojenia: 0,5-8 mm w trybie automatycznym z odkładaniem plasterków oraz do 24 mm w trybie półautomatycznym bez odkładania
  • Rozszerzona skala ustawienia grubości dla 0-3 mm (co 0,5 mm)
  • Prędkość noża = 208 obr./min
  • Wydajność: 30-75 plasterków/min
  • Maksymalna długość produktu do krojenia: od 200 do 600 mm
  • Maksymalne wymiary produktu do krojenia: 290x(H)244 mm lub max śr. 244 mm
  • Obudowa: anodowane aluminium
  • Panel operatora z foliowaną dotykową klawiaturą
  • Programowanie krojenia (klawisz SET)
  • Układanie plastrów w sztaple do 4 na stole (maks. wysokość sztapli do 60 mm)
  • Układanie w rzędy i rozetki (3 kręgi)
  • 3 prędkości krojenia i 3 skoki sań (dostosowanie do specyfiki produktu)
  • Przestawna podpórka
  • Krojenie bez strat produktu
  • Stół do odkładania pokrojonych plasterków: 254x346 mm
  • Profilowane poziome sanie z przytrzymywaczem produktu
  • Wzmocniona płyta oporowa przyjmująca duże obciążenia
  • Wysoka higiena pracy: szybkie czyszczenie poprzez demontaż części składowych
  • sanie odchylane do wygodnej pozycji
  • Bezpieczeństwo: pozycja poniżej „0" (czarne pole na gałce)
  • Ostrzałka noża w zestawie, może być myta w zmywarce
  • Menu serwisowe w celu diagnozy usterek
  • Przestrzeń instalacji: 515x430 mm (na blacie)
  • Przestrzeń pracy = 800x980 mm
  • Współczynnik szczelności: IP 33
  • Temperatura pracy: -10 do +40 st. C
  • Maksymalna wilgotność względna otoczenia: do 90%
  • Wymagane oświetlenie obszaru pracy: 500 Lux

Zadzwoń: 12 307 11 81 

Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.


Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl

Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.

Imię i nazwisko
E-mail
Zaproponuj swoją cenę