• Patelnia wielofunkcyjna Olis All-In Cooking Center, poj. 20l, 12 kW, Olis

Numer katalogowy: 16591000

Patelnia wielofunkcyjna Olis All-In Cooking Center, poj. 20l, 12 kW, Olis

Brak w magazynie
97460.28
Wpisz swój e-mail
Wysyłka 21 dni
Dostawa 0
Kurier 0
Odbiór osobisty 0
Kurier express 29.99
Dostępność Brak
Masz pytanie?

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 650 X 920 x 870 mm

Korpus maszyny: Stal nierdzewna AISI 304

Całkowita moc: 12 Kw

Zasilanie: 400V 3N 50/60Hz

Podnoszenie patelni: Zmotoryzowane

Napełnianie wodą: Automatyczne

Pojemność: 20 L

Patelnia: Stalowa

Wymiary patelni: 330 X 590 x 165 mm

Termostat bezpieczeństwa

Ogrzewanie: Elektryczne grzałki ze stali nierdzewnej AISI304 wzmocnione odlewem z aluminium, z termostatem

Regulacja od 50 do 300 °C.

Parametry i wyposażenie standardowe:

Chowany wąż natryskowy

Intuicyjny ekran dotykowy do ustawiania programów. Możliwość aktualizacji wszystkich programów używanych z podwójnym portem USB w celu aktualizacji danych operacyjnych urządzenia lub panelu operacyjnego.

 

JEDNOLITE GOTOWANIE 

Maszyna jest wyposażona w system ogrzewania bloków termicznych, który zapewnia stałą i jednolitą temperaturę na całej powierzchni patelni.

BEZ PRZYWIERANIA

Utrzymując stałą temperaturę i biorąc pod uwagę skład budowy patelni, produkt nie przywiera do dna patelni. Ponieważ żywność nie wymaga ciągłego mieszania (aby zapobiec przywierania), operator może wykonywać inne zadania.

PRĘDKOŚĆ GOTOWANIA

Ze względu na dużą moc urządzenia i specjalne techniki, które można wykonać (np. gotowanie ciśnieniowe), prędkość gotowania może być 3 razy szybsza niż konwencjonalne metody - oszczędność czasu i energii.

UTRZYMANIE WŁAŚCIWOŚCI PRODUKTU

Szybkie gotowanie (na patelni lub innymi metodami gotowania) ogranicza utratę soków i składników odżywczych, dzięki czemu produkt ma lepszy wygląd, a także więcej składników odżywczych.

OSZCZĘDNOŚCI

Oprócz niższych kosztów inwestycji wymaganych do wyposażenia kuchni ze względu na fakt, że wielozadaniowa patelnia "koncentruje" wiele maszyn w jednym, wybierając ALL-IN COOKING CENTER oznacza również możliwość lepszej organizacji miejsca. Oszczędność energii można określić ilościowo w okolicach -40% w porównaniu z konwencjonalną maszyną. Co więcej, szybkość gotowania zmniejsza utratę masy/objętości - więcej porcji z tego samego surowca.

ŁATWE CZYSZCZENIE

Wysuwany wąż natryskowy ułatwia czyszczenie wrzącej patelni, czyszczenie między sesjami gotowania i głębokie czyszczenie pod koniec dnia. Patelnię można łatwo opróżnić, przechylając ją silnikiem wspomaganego mechanizmu przechylającego. Wewnętrzne zaokrąglone krawędzie wspomagają dokładne czyszczenie, unikając osadów żywności.