Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia z przeglądarce.

-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Urządzenia
- Bemary gastronomiczne
- Cyrkulatory Sous-Vide
- Czajniki gastronomiczne
- Frytownice
- Gofrownice i naleśnikarki
- Grille kontaktowe
- Grille wolnostojące
- Kociołki do zup
- Kotły warzelne
- Kuchenki indukcyjne
- Kuchnie gastronomiczne
- Lampy grzewcze do potraw
- Makaroniarki
- Maszyny do popcornu
- Maszyny do waty cukrowej
- Mikrofalówki gastronomiczne
- Opiekacze i salamandry
- Pasty do podgrzewaczy
- Parowniki DIM SUM
- Patelnie gazowe
- Patelnie uchylne i kotły
- Piece gastronomiczne
- Podgrzewacze do talerzy
- Podgrzewacze stołowe
- Pozostałe
- Płyty grillowe
- Rożna do kurczaków
- Sous-vide
- Taborety
- Termosy
- Tostery gastronomiczne
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia do hot-dog
- Warniki do wody, zaparzacze
- Wędzarnie
- Witryny grzewcze
- Akcesoria chłodnicze
- Chłodziarki barowe
- Dystrybutory do napojów
- Dystrybutory do lodów
- Granitory
- Komory chłodnicze i mroźnicze
- Lodówki na próbki HACCP
- Łuskarki do lodu
- Maszyny do lodów
- Maszyny do bitej śmietany
- Nadstawki chłodnicze
- Saladetty
- Schładzarki szokowe
- Stoły chłodnicze
- Stoły mroźnicze
- Szafy do sezonowania mięsa
- Szafy chłodnicze
- Szafy mroźnicze
- Witryny chłodnicze
- Wytwornice lodu
- Zamrażarki skrzyniowe
- Filtry oleju
- Kloce masarskie
- Kotleciarki gastronomiczne
- Krajalnice do chleba
- Krajalnice do wędlin i sera
- Marynowarki
- Maszynki do mielenia mięsa
- Maszyny do świeżego makaronu
- Mieszalniki, miksery, roboty kuchenne
- Nadziewarki do kiełbas
- Nadziewarki do pączków
- Obieraczki do ziemniaków
- Pakowarki próżniowe
- Worki, rolki do pakowarek
- Piły do kości
- Skubarki do drobiu
- Suszarki do żywności
- Suszarki i polerki
- Szatkownice do warzyw i tarcze
- Wilki do mięsa
- Wirówki do sałaty
-
Akcesoria
-
Bar
-
Meble gastronomiczne
-
Wyposażenie pizzerii
- Wyposażenie kebaba
-
Higiena
- Promocje
-
-
Piec konwekcyjno-parowy gazowy Alphatech by Lainox | LVGS072 | 20kW | 7xGN2/1-14xGN1/1 | Resto Quality






Numer katalogowy:
LVGS072
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka | 48h | ||
Dostawa |
0
|
||
Dostępność |
Brak
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Masz pytanie? |
- Opis
Opis urządzenia:
- idealnie gładka, szczelna komora
- 2 prędkości wentylatora (opcja)
- drzwi z podwójną hartowaną szybą, komorą powietrzną i wewnętrzną szybą odbijającą ciepło zmniejszają emisję ciepła w stronę operatora i podnoszą wydajność urządzenia
- składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
- współczynnik szczelności IPX5
- tryb automatyczny, ponad 90 zapisanych programów, łącznie z programami odgrzewania na talerzu lub w pojemniku
- możliwość programowania i zapisania 99 programów pieczenia (maksymalnie po 4 cykli)
- gotowanie ręczne w trzech trybach: tryb konwekcyjny w zakresie od 30°C do 300°C, tryb parowy w zakresie od 30°C do 130°C, tryb konwekcyjno-parowy w zakresie od 30°C do 300°C
- gotowanie ręczne w 4 cyklach w sekwencji automatycznej dla różnych trybów gotowania, utrzymania temperatury oraz sterowania wylotem pary
- pieczenie z sondą (ustawienie i kontrola temperatury wewnątrz potrawy) (opcja)
- CLIMA® -automatyczny system pomiaru i kontroli wilgotności w komorze pieca
- FAST-DRY® -system szybkiego osuszania komory
- możliwość wyboru najczęściej używanych programów
- ledowy wyświetlacz alfanumeryczny o wysokiej rozdzielczości
- przycisk dostępu do zapisanych programów pieczenia i ich zapisywania
- pokrętło SCROLLER z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
- nagrzewanie ręczne
- bezpośredni natrysk
- autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia, opisowe i dźwiękowe sygnalizowanie nieprawidłowego działania
- system mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem (opcja)
- autorewers (automatyczna zmiana kierunku pracy wentylatora) pozwalająca na równomierne opiekanie
- automatycznie regulowane skraplanie pary
- nawilżanie ręczne
- oświetlenie czasowe
- sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej (opcja)
- ścisła kontrola temperatury wewnątrz rdzenia produktu za pomocą sondy igłowej przy gotowaniu próżniowym oraz małych porcji (opcja)
- złącze USB do pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania, wgrywania/pobierania programów pieczenia
- kompatybilność z systemem optymalizacji zużycia energii SN (opcja)
- SERVICE - program służący do: kontroli działania płyty głównej i wyświetlacza temperatury sondy. Zegar urządzenia połączony z podstawowymi funkcjami, umożliwiający przeprowadzenie programowanej konserwacji
- ECOSPEED - dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, piec Leo optymalizuje pobór energii, steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian
- ECOVAPOR - system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia
- GREEN FINE TUNING (modele gazowe) - nowy system modulacji palnika i wymiennik o wysokiej wydajności, aby zapobiec marnowaniu energii i zmniejszyć szkodliwe emisje
- 7 automatycznych programów czyszczenia
Parametry techniczne:
- Sterowanie: gazowe
- Pojemność: 7xGN2/1-14xGN1/1
- Wymiary zewnętrzne: 1170x895x820mm
- Odległość między prowadnicami: 70mm
- Moc elektryczna: 1kW
- Moc gazowa: 20kW
- Zasilanie: gaz+230V
- Rekomendowana liczba porcji: 70-180
- Waga: 203kg
Wyposażenie dodatkowe:
- automatyczny system czyszczenia LCS- z zestawie z jedną kasetą czyszczącą- 3546 zł netto
- dwie prędkości wentylatora- 1417,5 zł netto
- sonda wielopunktowa Ø 3mm- 1323 zł netto
- prysznic ręczny z złączkami i połączeniami- 828 zł netto
- Najczęściej kupowane
- Gazetka promocyjna
- Polecane przez klientów
5289.00
-19%
4300.00
18499.00
-14%
15999.00
3808.57
-21%
3000.00
--,--
470.00
6100.00
-5%
5800.00
6490.00
-6%
6100.00