WhatsApp
Godziny pracy infolinii 123070604
24 grudnia 8:00-12:00
27 grudnia 8:00-16:00
Brak w magazynie

Biały syfon do śmietany 0.5L Style + 25 naboi | Kayser

Kod: 4955_1114
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
199.00
199.00
Filtr:
Syfony
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Poczta Polska, Żabka 18
  • Kurier 20
  • Paczkomat 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

WHIPcreamer STYLE umożliwia dozowanie, zarówno przy tworzeniu małych, klasycznie białych lub zabarwionych śmietanowych rozet, jak i większych porcji śmietany. Syfon jest odpowiedni do bitej śmietany i został przetestowany zgodnie z europejskimi wytycznymi dotyczącymi materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Korpus syfonu wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, natomiast głowica ze stabilnego, łatwego w utrzymaniu tworzywa sztucznego. Dzięki dołączonym końcówkom można w prosty sposób wykonać dekoracje. Łatwa obsługa syfonu WHIPcreamer STYLE zapewni przyjemność podczas tworzenia imponujących śmietanowych deserów. Elegancki syfon WHIPcreamer STYLE to idealne urządzenie do każdego gospodarstwa domowego, zapewniające długą trwałość śmietany w lodówce.

DANE TECHNICZNE:

  • Pojemność: 0,5l
  • Zakres temperatury roboczej: +1 do +30 st. C
  • Maksymalne ciśnienie: 20 bar
  • Materiał wykonania butli: stal nierdzewna, tworzywo sztuczne
  • W komplecie 2 końcówki dozujące
  • W komplecie 25 naboi
Parametry:
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Katalog:
Kayser
Pojemność - V:
0,5l

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Kayser
Al. Gen. Władysława Sikorskiego 55
35-304 Rzeszów
Poland

797 993 734
ms@imconsult.com.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: