WhatsApp
Brak w magazynie

Syfon do bitej śmietany 0.5L + 50 naboi | Kayser 4950

Kod: 4950_1151
Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
261.30
261.30
Filtr:
Zestaw syfon + naboje
kpl.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Początki firmy Kayser sięgają roku 1952, w którym Herbert Kaiser założył w w Wiedniu firmę produkującą nowoczesne urządzenia gospodarstwa domowego. Od samego początku, firma kładła nacisk na innowacyjność i jakość swoich produktów, które z czasem zaczęły ewoluować w kierunku sektora gastronomicznego. Są to wartości, które nadal są kluczowe dla Kayser Berndorf GmbH.

SYFON WHIPCREAMER STANDARD 0,5L:

Syfony z linii Home pomagają spełnić wszystkie fantazje kuchenne. Idealnie nadają się do nowoczesnej kuchni, a każde urządzenie posiada certyfikat zgodny z europejskimi przepisami dotyczącymi kontaktu materiałów z żywnością. Prezentowany model to niedrogi i nieskomplikowany sposób dozowania naturalnej, świeżej bitej śmietany.

NABOJE KAYSER N2O:

  • Jeden nabój może spienić około 0,5l płynnej śmietanki lub podobnego produktu
  • Naboje są sprawdzane pod kątem wypełnienia odpowiednią zawartością gazu
  • Przeznaczone do recyklingu (stal)
  • Każdy nabój zawiera 7,5g N2O
  • Posiadają atest
  • Odpowiednie do większości syfonów do bitej śmietany dostępnych na rynku

DANE TECHNICZNE:

  • Pojemność: 0,5l
  • Zakres temperatury roboczej: +1 do +30 st. C
  • Maksymalne ciśnienie: 20 bar
  • Wymiary (mm): 100x90x330 (h)
  • Waga: 0,9 kg
  • Materiał wykonania butli: stal nierdzewna
  • W komplecie: 2 końcówki dozujące + 50 oryginalnych naboi
Parametry:
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Katalog:
Kayser
Pojemność - V:
0,5l

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: