WhatsApp

Syfon do śmietany 1L INOX + 25 naboi | Kayser 4101

Kod: 4101_25
Dostępność: średnia ilość
422.10
422.10
Filtr:
Syfony
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 2 dni
Dostawa:
15
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • ORLEN Paczka 15
  • Paczkomat 15
  • Poczta Polska, Żabka 15
  • Kurier 20
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Syfon do śmietany 1L INOX + 25 naboi Kayser 4101

Początki firmy Kayser sięgają roku 1952, w którym Herbert Kaiser założył w w Wiedniu firmę produkującą nowoczesne urządzenia gospodarstwa domowego. Od samego początku, firma kładła nacisk na innowacyjność i jakość swoich produktów, które z czasem zaczęły ewoluować w kierunku sektora gastronomicznego. Są to wartości, które nadal są kluczowe dla Kayser Berndorf GmbH. Prezentowany model jest przeznaczony do gastronomii i zaawansowanych użytkowników domowych.

SYFON WHIPCREAMER INOX PREMIUM 1L:

Syfony z linii INOX Premium to profesjonalny sprzęt przeznaczony do użytku w gastronomii, który można stosować zarówno do dań na ciepło jak i na zimno. Z powodzeniem sprawdzi się również podczas przygotowywania zup, musów, słodkich i pikantnych, podawanych na ciepło lub na zimno. Nowoczesny syfon został przetestowany i uzyskał certyfikaty zgodnie z europejskimi przepisami dotyczącymi materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz atest NSF. Głowica, tłok, butla są wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Zapewnia to bezawaryjność i wszechstronność w użytkowaniu.

DANE TECHNICZNE:

  • Pojemność: 1l
  • Zakres temperatury roboczej: +1 do +70 st. C
  • Maksymalne ciśnienie: 20 bar
  • Wymiary (mm): 110x110x340 (h)
  • Waga: 1,1 kg
  • Materiał wykonania korpusu: stal nierdzewna
  • Materiał wykonania głowicy: stal nierdzewna
  • Można myć w zmywarce
  • W komplecie 25 naboi
Parametry:
Informacja dodatkowa:
Naboje jednorazowe - po zużyciu zutylizuj
Katalog:
Kayser
Pojemność - V:
1.0l

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: