• Gastronomiczny piec konwekcyjno-parowy CHEFMATE Full Touch 10x GN 1/1 lub 10x 600x400 mm

Symbol: CMFE10
Brak w magazynie
46124.10
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-14 dni zależnie od dostępności u importera
Cena dostawy od 0
Kurier 0
Odbiór osobisty w sklepie 0
Kurier pobranie 20
Dostępność Brak towaru
Masz pytanie?
  • Wytrzymała, solidna konstrukcja to cecha wyróżniająca piece CHEFMATE
  • Kompaktowe wymiary ułatwiające transport, wniesienie oraz instalację w każdej kuchni
  • Ulepszona izolacja dzięki zastosowaniu nowego izolatora i podwójnej szyby wewnętrznej ogranicza straty ciepła oraz energii elektrycznej a co za tym idzie także wpływa korzystnie na ochronę środowiska naturalnego
  • Solidna konstrukcja komory pieczenia ze stali AISI 304 z formowanym dnem i sklepieniem, uniemożliwiająca odkształcanie wpływa na długoletnie korzystanie z pieca.
  • Zaokrąglone narożniki ułatwiające mycie wpływają na łatwość w utrzymaniu wysokich standardów higienicznych.
  • Klasa ochrony IPX5 chroniąca wszystkie wewnętrzne części przed strumieniem wody zabezpiecza piec przed przypadkowym zalaniem elektroniki, czyli wpływa także na obniżenie kosztów ewentualnych napraw i wymiany części
  • Dostęp do elektronicznych modułów od przedniej części pieca
  • Łatwa i szybka instalacja opcji dodatkowych
  • Konfiguracja języka podczas instalacji
  • Zrozumiałe komunikaty o błędach
  • Pojemność: 10x GN 1/1 lub 10x 600x400 mm
  • Wytwarzanie pary
  • bezpośredni natrysk na grzałki
  • Odległość między prowadnicami: 70 mm
  • Wentylator z autorewersem
  • 6 prędkości
  • Tłoczona komora z zaokrąglonymi narożnikami ze stali AISI 304
  • Wymiary komory: 630x440x(H)710 mm
  • Podstawa pod piec model 224526, o wymiarach 740x610x(H)700 mm
  • Wielojęzyczny, dotykowy panel sterujący
  • Zakres temp. gorącego powietrza: +40 do +250 st. C
  • Zakres temp. pary: +40 do +100 st. C
  • Zakres temp. cyklu mieszanego: +40 do +250 st. C
  • Cykl regeneracji, cykl utrzymywania temperatury (holding)
  • Gotowanie w cyklu DELTA T
  • Gotowanie wielopoziomowe
  • Automatyczne, wstępne rozgrzewanie komory pieca
  • o +20 st. C
  • Automatyczne schładzanie komory pieca
  • Przyłącze wody: 3/4''
  • Wymagane ciśnienie wody: 2,5
  • 5 bar
  • Możliwość podłączenia sondy (należy zamawiać osobno)
  • Możliwość programowania
  • do 100 programów, po 5 kroków każdy
  • Halogenowe oświetlenie komory
  • Port USB
  • Automatyczne sterowanie kominkiem wentylacyjnym
  • System autodiagnostyczny z meldowaniem błędów
  • Drzwi z podwójną, hartowaną szybą
  • Regulowane stalowe nóżki
Atest do gastronomii Tak
Moc 18500 W
Napięcie 400 V
Wymiary (mm) 890x795x(H)980
Imię i nazwisko
E-mail
Zaproponuj swoją cenę