-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Akcesoria do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Zestawy urządzeń do pizzerii
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Torby do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
-
Zmywalnia i higiena
-

-
Rodzaj lokalu
- Piece do pizzy
- Akcesoria do pizzy
- Blachy do pizzy
- Deski pod pizze
- Łopaty do pizzy
- Pojemniki na ciasto do pizzy
- Radełka do pizzy
- Siatki do pizzy
- Szczotki do pieca do pizzy
- Stoły do pizzy
- Witryny do pizzy
- Zestawy urządzeń do pizzerii
- Akcesoria do transportowania pizzy
- Torby do pizzy
- Plecaki do pizzy
- Akcesoria do toreb do pizzy
- Maty grzewcze do toreb do pizzy
- Stelaże do toreb do pizzy
-
Urządzenia grzewcze
-
Chłodnictwo
-
Obróbka mechaniczna
-
Meble gastronomiczne
-
Akcesoria kuchenne
-
Zmywalnia i higiena
-
-
HENDI | Schładzarko-zmrażarka szokowa 12x GN 2/1 LAINOX NEOG122


Wpisz swój e-mail |
Oceny |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||
Przewidywana wysyłka | 24 godziny | ||||||
Dostawa |
0
|
||||||
Dostępność |
Brak
|
Kod kreskowy | |
EAN |
MASZ PYTANIA? |
- OPIS
- INFORMACJE TECHNICZNE
- SZYBKI KONTAKT
- OCENY (0)
OPIS:
NEO – to seria najnowszych urządzeń wielofunkcyjnych firmy LAINOX, łącząca cechy użytkowe kilku urządzeń:
- szybkoschładzarki
- szybkozmrażarki
- urządzenia do rozmrażania
- urządzenia do garowania i rozrostu ciasta
- urządzenia wolnego pieczenia
- urządzenia do regeneracji
- urządzenie wdmuchuje do komory powietrze o minimalnej temp. -40°C
- automatyczne wyłączenie gdy sonda w produkcie osiągnie temp. -18°C
Dzięki swojemu różnorodnemu zastosowaniu idealnie nadają się do restauracji, cateringu, szpitali, stołówek itp.
FUNKCJA SZYBKOSCHŁADZARKI:
Proces ten powoduje szybkie obniżenie temperatury wnętrza produktu do +3°C, zmniejsza naturalne parowanie przy zachowaniu wilgotności i zapobiega namnażaniu się bakterii po gotowaniu/pieczeniu. Funkcja schładzania do temperatury dodatniej umożliwia planowanie przygotowania potraw z wyprzedzeniem, zwiększenie wydajności, zachowanie niezmienionego smaku, barwy, zapachu i gramatury oraz eliminuje ryzyko skażenia czy ogranicza ilość odpadów żywnościowych.
FUNKCJA SZYBKOZMRAŻARKI:
Proces ten umożliwia szybkie obniżenie temperatury we wnętrzu produktu do -18°C przy zachowaniu niezmienionej struktury i konsystencji produktu. Schładzanie do temperatury ujemnej daje możliwość serwowania produktów świeżych, dojrzałych nawet poza sezonem ich występowania. Dzięki przepływowi powietrza o temperaturze -40°C właściwości świeżego produktu można zachować w czasie.
FUNKCJA ROZMRAŻANIA:
Kontrola nad procesem rozmrażania produktu oznacza zachowanie niezmienionych właściwości produktów i optymalizację zapasów, redukując tym samym ilość odpadów. Rozmrażanie odbywa się w warunkach maksymalnego bezpieczeństwa żywności, poprzez wolną reabsorpcję mikrokryształków wody w żywności. Jest to idealny cykl dla produktów serwowanych na surowo lub na zimno, np. ryb albo pieczywa, ponieważ nie uszkadza ich struktury molekularnej.
FUNKCJA GAROWANIA:
Zapewnienie elastyczności produkcji „JUST IN TIME”, czyli na czas, to najlepszy sposób na optymalizację zasobów, zarządzanie czasem pracy restauracji podczas i poza godzinami szczytu. Garowanie można ustawić bezpośrednio albo zaprogramować: wystarczy przygotować, pozostawić do wyrośnięcia, zatrzymać rozrost i wybrać program fazy pieczenia. Pozwoli to dokładnie sterować wilgotnością i uzyskać idealne rezultaty.
FUNKCJA WOLNEGO PIECZENIA:
Sterowanie temperaturą i utrzymywanie jej w wyznaczonym zakresie wartości umożliwia przygotowanie żywności w sposób gwarantujący nie tylko aromat i smak, ale także wilgotność i miękkość potraw. Jest to funkcja idealna do podtrzymania temperatury żywności w trakcie obsługi, co pozwala usprawnić przygotowanie potraw i ich serwowanie.
FUNKCJA PODTRZYMYWANIA TEMPERATURY:
Urządzenie Neo można łatwo przekształcić w szafę podtrzymującą temperaturę gotowych potraw, która w połączeniu z piecem konwekcyjno-parowym Lainox Naboo zapewnia doskonałe przygotowanie i serwowanie potraw.
PARAMETRY:
- Odległość między półkami 60 mm
- Schładzanie szokowe +90 / +3 °C
- Głębokie mrożenie +90 / -18 °C
- Wydajność na cykl: +90 / +3 °C (72 kg); +90 / -18 °C (48 kg)
- Moc chłodzenia 9,986 kW
- Moc podgrzewania 1,6 kW
- Zużycie energii: chłodzenie 5,8 kW, podgrzewanie 1,9 kW
- Pojemność: 12x GN 2/1
- Odległość między prowadnicami 60 mm
- Wymiary 1100x1050x(H)1800 mm
- Napięcie 400 V
- Kod: NEOG122
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE
- Sonda igłowa ogrzewana
- Prowadnice na pojemniki
Napięcie | 400 V |
Pojemność | 12x GN 2/1 |
Wymiary (mm): | 1100x1050x(H)1800 |
Odległość między prowadnicami | 60 |
Schładzanie szokowe | +90/+3°C |
Wydajność na cykl | +90/+3°C 72 kg +90/-18°C 48 kg |
Głębokie mrożenie | +90/-18°C |
Zadzwoń: 12 307 11 81
Doradcy są do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-17.
Napisz e-mail: sklep@gastroprofit.pl
Na wszystkie wiadomości odpowiadamy zwykle w ciągu kilku godzin w dni robocze.
- Popularne
- Promocje
- Polecane
35.00
35.00
35.00
190.00
850.00
230.00
440.00
920.00
990.00
12700.00
12700.00
12700.00
3600.00
3600.00
3600.00
3150.00
3150.00
3150.00
2250.00
2250.00
2250.00
2200.00
2200.00
2200.00
2000.00
2000.00
2000.00
1700.00
1700.00
1700.00
1750.00
1750.00
1750.00
1700.00
1700.00
1700.00
3200.00
3200.00
3200.00
948.00
280.00
561.00
850.00
7500.00
7800.00
920.00
990.00
8200.00