WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604

Kotleciarka do rozbijania kotletów 700 sztuk/h 400V

Kod: KIECON AP
Dostępność: mała ilość
19597.50
19597.50
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: na zamówienie
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Kotleciarka prasa do rozbijania mięsa - poznaj Kotleciarka do rozbijania kotletów 700 sztuk/h z oferty Gastroprofit.pl

Urządzenie AP Kotleciarka, dzięki swojej funkcjonalności, znacznie przyspiesza pracę w gastronomii, przy okazji zastępując nużące tłuczenie mięsa nowatorskim i atrakcyjnym procesem automatycznego rozbijania jego kawałków. Elektryczna prasa do mięsa, umożliwia przygotowanie nawet 500- 720 kotletów w ciągu godziny, z możliwością regulowania grubości – od 0,5 cm do 3 cm. Urządzenie znacznie przyspiesza proces przygotowania produktów nadających się do dalszej obróbki. Sprawdzi się również podczas szykowania kawałków do sprzedaży - przyprawiania oraz pakowania.

image


Przeznaczenie kotleciarki KIECON AP:

Oferowana kotleciarka elektryczna Kiecon AP jest sprzętem niezawodnym, a dzięki dużej wydajności, wręcz niezbędnym, przy prowadzeniu restauracji, zakładów garmażeryjnych lub przy organizowaniu wesel lub innych przyjęć. Dzięki niej otrzymamy idealnie rozprasowane kawałki mięsa do przygotowania kotletów z drobiu, wieprzowiny lub wołowiny oraz rolad. Możliwe jest również przyrządzanie płatów nadających się do przyrządzenia bitek, steków czy filetów. Dzięki tej nowoczesnej prasie możemy być pewni, że otrzymamy produkty gotowe do przyrządzania oraz przyprawiania w każdym punkcie gastronomicznym.


image


Obsługa - Kotleciarka do rozbijania kotletów 700 sztuk/h:

Proponowana przez nas elektryczna kotleciarka jest łatwa w obsłudze. Prasowanie może odbywać się ręcznie, poprzez przesunięcie płatów mięsa pod talerz. Czyszczenie kotleciarki również nie jest skomplikowane - myciu podlegają dwa, łatwe do demontażu, elementy, z których składa się prasa do mięsa. Urządzenie zaopatrzone zostało również w systemy bezpieczeństwa. Elektryczna kotleciarka posiada przycisk zatrzymujący pracę maszyny oraz osłonę górną i przednią, co w pełni odpowiada standardom BHP.

Wysoka jakość i prosta obsługa prasy do rozbijania kotletów:

Oferowane elektryczne urządzenie do mięsa to doskonały wybór do każdej kuchni, w której liczy się wysoka jakość oraz świeżość przyrządzanych posiłków. Zostało stworzone przy użyciu materiałów, które sprawią, że sprzęt będzie sprawny przez długie lata. Użyte podzespoły i tworzywa zapewniają pracę na najwyższych obrotach, a także tworzenie kotletów i steków nadających się do przygotowania wielu smacznych potraw.

Dane techniczne:

  • Model: Kotleciarka
  • Wysokość: 45 cm
  • Szerokość: 56 cm
  • Głębokość: 70 cm
  • Waga: 100 kg
  • Wydajność kotletów/h: 500-720 
  • Średnica talerza: 30 cm
  • Charakterystyka elektr.: 400 V
  • Moc silnika: 1,5 kW

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

AP Polska
Skoczowska 26
43-450 Ustroń
Poland

697 544 035
appolska@appolska.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: