WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Ekspres ciśnieniowy 3-grupowy, wolumetryczny, Aurelia Wave 3gr T3, Nuova Simonelli

Kod: 15010075

Ekspres ciśnieniowy 3-grupowy, wolumetryczny, Aurelia Wave 3gr T3, Nuova Simonelli

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
90976.44
90976.44
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 1032 x 605 x 537 mm

Waga: 95 kg

Moc całkowita: 8000 W

Zasilanie: 380 V

Poj. bojlera: 17 l

Parametry i wyposażenie standardowe:

Tradycyjny ekspres do kawy z technologią T3

Dotykowy wyświetlacz

Technologia T3 - Osobno programowalna temperatura dla każdej grupy

Izolowany bojler

SIS system (System infuzji miękkiej) - gwarantuje gładkie i kremowe espresso

Podświetlenie LED na dyszach pary

Wolumetryczne dawkowanie

2 dysze pary „cool touch" ze stali nierdzewnej

Dysza gorącej wody z ekonomizerem

Regulacja ciśnienia pompy

Wejście USB

Technologia Pulse-Jet - system optymalizacji prędkości przepływu oraz ciśnienia wody w kolbie

Podświetlenie LED

3 temperatury gorącej wody

Uchwyty kolby z powłoką Nanotech

Kolory: Czarny, Czerwony, Biały

Manometr ciśnienia w bojlerze

Lustro

Powierzchnia robocza ze stali nierdzewnej

Zawory bezpieczeństwa

Opcjonalnie:

Wersja 230V (bezpłatnie)

Podwyższone grupy

Espresso management system/Zdalne sterowanie

Automatyczne czyszczenie

System Easy Cream z kontrolą powietrza

Technologia Smart Water - wykrywa podstawowe parametry wody i ostrzega przy zmianie jej jakości

 

 

Parametry:
Wymiary (S/G/W)::
1032 x 605 x 537 mm
Zasilanie::
380 V
Moc całkowita ::
8000 W
Waga ::
95 kg

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Nuova Simonelli
Via Emilio Betti, 1
62020 Belforte del Chienti (MC) Italy
Italy

39-0733-9501
info@nuovasimonelli.it

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: