WhatsApp
Kup taniej produkty BARTSCHER z kodem rabatowym BART.
Tylko przez  Timer
Brak w magazynie

Elektryczna nadziewarka do kiełbas pionowa 55l | Sirman IS V 50 IDRA

Kod: 2050046

Elektryczna nadziewarka do kiełbas, pionowa, 55l, Sirman IS V 50 IDRA

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
30230.00
30230.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier Express 20

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 730 x 550 x 1250 mm

Pojemność cylindra: 55 l

Moc całkowita: 560W

Zasilanie: 400V

Długość cylindra: 520 mm

Średnica cylindra: 380 mm

Skok tłoka: 440 mm

Min. Prędkość w przód: 6'

Maks. Prędkość w przód: 55''

Prędkość na biegu wstecznym: 75''

Lejki: ø10-18-25 mm

Waga: 145 kg

Parametry i wyposażenie standardowe:

Proste i funkcjonalne, nowe hydrauliczne pionowe nadziewarki IDRA wyposażone są w mocny układ hydrauliczny działający pod ciśnieniem 120 bar

Maszyny wykonane w całości ze stali nierdzewnej mogą zostać całkowicie zdemontowane do łatwego czyszczenia bez użycia narzędzi

Pokrywa i tłok wykonane w całości ze steli nierdzewnej

Silikonowe uszczelki wewnątrz cylindra gwarantujące lepszą szczelność i dłuższą żywotność

Hermetyczne zabezpieczenie cylindra hydraulicznego

Trzon tłokowy ze stali nierdzewnej

Polerowany i zaokrąglony cylinder ze stali nierdzewnej bez ustalonego kierunku

Mocny i cichy wentylowany silnik o natychmiastowym działaniu i prędkości obrotowej 2800 rpm

Automatyczny powrót tłoka po zatrzymaniu silnika

Sterowanie wykonane ze stali nierdzewnej z zabezpieczeniem IP67

Precyzyjny regulator przepływu oleju

Standardowe gumowe koła;

Zbiornik olejowy ze wskaźnikiem poziomu

Film pokazowy urządzenia:

https://youtu.be/aQrkyia6j3I

 

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: