WhatsApp
Produkty HENDI powyżej 500 PLN z dodatkowym upustem. Użyj kodu HEN5.
Infolinia 123070604
Brak w magazynie

Elektryczna nadziewarka do kiełbas pionowa 55l | Sirman IS V 50 IDRA

Kod: 2050046

Elektryczna nadziewarka do kiełbas, pionowa, 55l, Sirman IS V 50 IDRA

Dostępność: brak u producenta - zadzwoń i zapytaj o zamiennik dostępny od ręki
30389.00
30389.00
szt.
Zadzwoń 123 07 06 04
Przewidywana wysyłka: 14 dni
Dostawa:
0
  • Kurier 0
  • Odbiór osobisty Kraków, ul. Danka 8/U14 0
  • Kurier pobranie 30
  • Kurier Express 35

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 730 x 550 x 1250 mm

Pojemność cylindra: 55 l

Moc całkowita: 560W

Zasilanie: 400V

Długość cylindra: 520 mm

Średnica cylindra: 380 mm

Skok tłoka: 440 mm

Min. Prędkość w przód: 6'

Maks. Prędkość w przód: 55''

Prędkość na biegu wstecznym: 75''

Lejki: ø10-18-25 mm

Waga: 145 kg

Parametry i wyposażenie standardowe:

Proste i funkcjonalne, nowe hydrauliczne pionowe nadziewarki IDRA wyposażone są w mocny układ hydrauliczny działający pod ciśnieniem 120 bar

Maszyny wykonane w całości ze stali nierdzewnej mogą zostać całkowicie zdemontowane do łatwego czyszczenia bez użycia narzędzi

Pokrywa i tłok wykonane w całości ze steli nierdzewnej

Silikonowe uszczelki wewnątrz cylindra gwarantujące lepszą szczelność i dłuższą żywotność

Hermetyczne zabezpieczenie cylindra hydraulicznego

Trzon tłokowy ze stali nierdzewnej

Polerowany i zaokrąglony cylinder ze stali nierdzewnej bez ustalonego kierunku

Mocny i cichy wentylowany silnik o natychmiastowym działaniu i prędkości obrotowej 2800 rpm

Automatyczny powrót tłoka po zatrzymaniu silnika

Sterowanie wykonane ze stali nierdzewnej z zabezpieczeniem IP67

Precyzyjny regulator przepływu oleju

Standardowe gumowe koła;

Zbiornik olejowy ze wskaźnikiem poziomu

Film pokazowy urządzenia:

https://youtu.be/aQrkyia6j3I

 

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Sirman
Twarda 12
86-065 Lisi Ogon
Poland

882054187
agogolewski@wamma.pl

Zadaj pytanie
Imię i nazwisko:
E-mail:
Zadaj pytanie: